למכירה - עותק DIY של Dune

LazyNinja

New member
למכירה - עותק DIY של Dune

בזמן שהכנתי את העותק הביתי של של Dune (אחד המשחקים האהובים עליי), נשארתי עם הרבה חלקים אקסטרה, כפולים וכו'. החלטתי להמשיך עם המעט וליצור עותק נוסף - אותו אני מוכר עכשיו. מדובר בעותק מלא של המשחק, כולל כל החלקים במשחק המקורי ותוספות רבות לנוחות לפי החוקים החדשים. למי שמכיר, מדובר ב-Scott's Dune Remake, כלומר עיצוב גרפי חדש של המשחק שנותן לו מראה הרבה יותר יפה ומודרני. כיאה לכל עותק ביתי - המשחק אינו במצב מושלם, אבל הוכן ברמה גבוהה. כמו-כן, הרבה חלקים הוזמנו ממקומות אחרים - כגון טוקנים מעץ, המון קלפים מ-ArtsCow, פוסטר ענק שהודפס בצורה מקצועית (והודבק על לוחות עץ קשיחים ולאחר מכן קיבל ציפוי - כדי שיחזיק זמן רב). מצורפים 2 ספרים למשחק - אחד ספר החוקים, ואחד ספר reference לכל הכוחות והקלפים במשחק, כמו גם פירוט של וריאנטים וחוקי בית נפוצים. צירפתי תמונות של הגרסא הסופית של המשחק. המחיר המבוקש - 250 ש"ח. ניתן ליצור איתי קשר בפרטי או במייל: [email protected]

regex

New member
וואו - עבודה יפה!

איפה קנית את הטוקנים העגולים? הייתי קונה אבל ביקשתי את המשחק ב SECRET SANTA, אז אני מקווה שיש לי אחד בדרך...

slide2129

New member
מרשים ביותר
. איך עשית את הציפוי על הלוח?

LazyNinja

New member
תשובות לשניכם

הטוקנים העגולים - הוזמנו מ-spielmaterial.de בכמות רצינית, והוספתי להם סימונים איפה שצריך. הציפוי על הלוח - חלקו הגיע עם הפוסטר עצמו (הפוסטר מגיע עם למינציה), חלקו הרבה עבודה עם סלוטייפ (כן כן!), וחלקו עם חומר ההדבקה. חייב להגיד שבנוגע ללוח זה המקום שבו קיבלתי הכי הרבה עזרה.

למעלה