למכירה/ החלפה

Mindtraveller

New member
למכירה/ החלפה

אהלן חבר'ה מה קורה? אני רוצה למכור/ להחליף כמה דיסקים, אז אם מישהו מעוניין שיפנה בפרטי או שישלח לי אימייל ל- [email protected] אוקיי אז הנה הרשימה: סינגלים: Backstreet Boys - Larger Than Life Five + Queen - We Will Rock You X-Ecutioners - It's Goin' Down (הפרוייקט הצדדי של האנשים מלינקין פארק) אלבומים מלאים: אביב גפן - ממנטו מורי Audioslave - Audioslave Bon Jovi - Crush Emperor - IX Equilibrium Immortal - Damned In Black Infectious Grooves - The Plague That Makes Your Booty Move ...It's The Infectious Grooves Limp Bizkit - Three Dollar Bill, Y'all Limp Bizkit - Significant Other Limp Bizkit - Chocolate Starfish & The Hotdog Flavoured Water (special edition, includes bonus cd) Limp Bizkit - New Old Songs Moby - Play P.O.D - Satellite Papa Roach - Lovehatetragedy Puddle Of Mudd - Come Clean Rage Against The Machine - The Battle Of Los Angeles Staind - Break The Cycle System Of A Down - Steal This Album! The Offspring - Americana Tool - Lateralus כל הקודם זוכה!!!!!!!!!!

BiAAcH

New member
אממ...

אני רוצה להחליף את הדיסק בריטני ספירס שלי תמורת הסינגל של בקסטריט בויז...

omni96

New member
לאאאאאאא !

גיא דיברנו על זה שאתה מביא לי אותו תמורת הסינגל של חני נחמיאס !

metallicamir

New member
כבר אמרתי שאני שונא גשם?

מתי הפרק הראשון של ויוה לאבאם ב אמ טי וי?

BiAAcH

New member
אממ, נראה לי...

אבל למה לשנוא גשם?? זה דבר כל כך טוב!! אני אישית, מת על גשם, ואתה יכול לשאול את תומי ויסמין, תמיד בבי"ס אני בגשם...

sweet 666

New member
אאהמ...אני גם יכולה להבין למה....

אולי בגלל שכאשר השער שלך רטוב..הוא...פחות "עומד"? חוץ מזה, מה באמת רע בגשם?

Lind0r

New member
זה לא ברור??

אי אפשר ליסוע על סקייט... טוב זה לא אבל בכל מקרה...

omni96

New member
אמממ

אני היום נסעתי בסקייט כשהכביש היה רטוב וזה היה מסריח. פעם כשנסעתי איתו בגשם ואחר כך העמדתי אותו על הרצפה יצא צבע כחול חחחחח. בכל מקרה זה סקייט להריסה ואולי אני אקנה אחד נורמלי פעם

למעלה