בקשה להרתם למאבק קטנוענים באוניברסיטה
קטנוענים שלום. כחבר בפורום וכרוכב קטנוע יחסית טרי (בערך שנתיים וחצי) הגעתי לבקש את עזרתכם במאבק שאנו מנסים לנהל באוניברסיטה העברית בירושלים.
אני פונה אליכם כיוון שאני יודע שהרכיבה עצמה היא מעבר לסתם רכיבה ולמעשה נוצרת סוג של אחוות דו"ג שמאפשרת לי במה לבקש מכם.
עד לפני חודשיים האוניברסיטה העברית בירושלים אפשרה לרוכבים להיכנס דרך כל השערים שלה לתוך הקמפוסים ולהנות מהגמישות לה אנו רגילים כרוכבי דו"ג.
לאחרונה, בעקבות החלטה שרירותית של פקיד אבטחה הוחלט לא לאפשר לרוכבים להיכנס דרך השערים המרכזיים שמכניסים את הרוכבים לפנים האוניברסיטה (זאת כתוצאה מחניה מרובה באזור מסויים לטענתו). כתוצאה מכך בפועל ישנו רק מקום חניה אחד ויחיד באוניברסיטה שנסתם כתוצאה מריבוי רוכבים, גם כי המקום המסויים הזה מרוחק מאד מחלק מכיתות הלימוד מה שמאלץ את הרוכבים ללכת המון ברגל.
מספר רוכבים שהתארגנו כתוצאה מהמצב העגום מנסה להשפיע על אגודת הסטודנטים לבצע מהלך לטובתנו, מדובר בגוף פוליטי שלצערי מגיב רק כשהוא מרגיש שיש הד סביב נושא כלשהו.
לפיכך, נשמח מאד אם תוכלו לעשות לייקים ולכתוב תגובות על
השירשור הבא:
http://www.facebook.com/AgudaHUJI/posts/518751251476488?comment_id=6050800¬if_t=like
השירשור מפורסם על הקיר של עמוד האגודה ולמעשה כל תגובה שלכם מעלה אותו בחזרה למעלה בחזרה לסדר העניינים.
ניתן לשלוח גם הודעה פרטים לאגודה דרך האימייל:
[email protected]
תודה רבה בשם כל הרוכבים של האוניברסיטה העברית (מעל 200 רוכבים להערכתי)