למכירה- ג'אניטם 14" 4-130

Porsche Dude

New member
למכירה- ג'אניטם 14" 4-130

שלום לכולם, יש לי למכירה רביעיית ג'אנטים 14" מרווח ברגים 4-130... נותנים לוק אחר לגמרי לחיפושית! הג'אנטים במצב טוב מאוד- אין שום עיקומים או מכות. בדרך כלל הג'אנטים האלה נמכרים באזור ה1000-1200 ש"ח, אני דורש עליהם רק 600 ש"ח. לבוא ולקחת!! 054-7870109

k0biX1303

New member
גאנט גרוע לחיפושית!

מזייף עם הספידומטר. שורף דלק בכמויות. הורס את זרועות ההגה ואת תיבת ההגה. וכמובן לא חוקי בשום צורה או אופן נכון להיום.

Porsche Dude

New member
אדון קובי היקר

מה קרה קמת על צד שמאל על הבוקר? אל תדאג חביבי, כל מי שהתקשר אליי קיבל מידע מדויק לגבי הג'אנט, כנ"ל זה שזה לא חוקי. לא כולם שרלטנים! ואם כבר עשית אותי רמאי- אני מאוד מקווה שאתה רושם במודעות מכירה של הטרנספורטר שלך שהג'אנטים שלך לא חוקיים כי הם 17" ואני בטוח שאם אני לא אתאמץ כלכך עם כמה מבטים אמצא עוד כמה דברים לא חוקיים.. ועם כל הכבוד- המחיר שאתה רוצה לקחת הוא גנבה ואני מקווה מאוד שאתה לא תצליח למכור את הרכב שלך כמו שאתה מקווה שאני לא אמכור את הג'אנטים שלי. וד"א- הג'אנט לא גרוע ולא נעליים אל תבלבל את המוח, כל ג'אנט אחר שהוא לא 15" יזייף את הספידומטר אז לך תמצא לך תעסוקה או משהו במקום להרוס לאחרים! משעמם לך בחיים כנראה.

Porsche Dude

New member
ד"א היה מורכב אצל הבעלים הקודמים כמה שנים

אתה מוזמן לבוא לבדוק לי חופשים בהגה

Porsche Dude

New member
איפה בדיוק ראית שרשמתי שהוא להיט?

קודם כל, אני לא חייב לך שום הסבר למה אני מוכר, יש לי את הסיבות משלי. דבר שני, אם הג'אנטים האלה היו חוקיים הם היו עולים 2000 ש"ח ולא 600(שש מאות שקלים למי שלא מבין) ואני חושב שהמחיר הוא מאוד סביר ואפילו נמוך לג'אנטים כאלה.. כל שינוי ברכב יש לו השפעות כאלה ואחרות אז תפסיקו לבלבל את המוח, גם ג'אנט 14" של BBS יעשה אותו דבר. יותר טוב היית מתקשר לשאול סתם בשביל הספורט וכדי לשמוע מה אני אומר.. אני בטוח שלא היית מתערב. בקיצור- למי שלא טוב שלא יקנה, הג'אנטים האלה עולים 600 שקל כי הם 14" ולא 15".... ועובדה שאנשים נסעו, נוסעים ועוד יסעו איתם.

k0biX1303

New member
כמה כעס כמה אנרגיה.

היום הבאתי את בני בכורי הביתה לראשונה . ככה שלקום על צד שמאל בטוח לא קמתי. זה לשאלתך. עברתי על הכתוב ובשום מקום לא הופיע אפילו רמז דק לכך שאמרתי שאתה רמאי. מה שאתה לא מבייש לעשות אפילו מבלי להכיר אותי או את האוטו שלי או יותר נכון את התלאות שעברתי כדי להחזיר אותו לכביש. . תודה על האיחולים . אבל האוטו שלי כבר מזמן לא למכירה אז את האני מקווה שלך תנתב לאפיקים קצת יותר חיוביים. אני ההפך ממך כן מקווה שתמכור ותרויח כסף . כן מאמין להפתעתך שאתה תאמר את כל האמת במעמד המכירה.(אני עוקב באדיקות אחרי כל הודעה שנכתבת בפורום הזה.|(גם להודעה של down31) ..ולומד בערך להכיר את הנפשות הפועלות. התגובה האגרסיבית שלך הפתיע אותי לגמרי. לא התכוונתי להזיק לך בשום צורה או אופן אישיים. למרות שנראה כך. לא מכיר אותך אישית ולא בשום צורה אחרת ואין לי רצון או צורך להפריע לאף אחד במהלך החיים שלו בתחביבים שלו . אגב אם באמת ממש ממש בא לך לשמוע אז אצלי הכל חוקי לגמרי לא מאחל לאף אחד מה שעברתי עם האוטו הזה כדי להשמיש אותו בצורה חוקית. (בשישי הזה אני אגיע לרמת גן אתה וכל מי שרוצה מוזמן לעיין ברשיונות שלו באהבה גדולה ולא לקפוץ ולהאשים את מורדכי שהוא פושע נמלט. ברשותכם אחזור לרך הנולד להסניף אותו קצת אלי ללב תתכוננו לברית השנה במועדון החיפושיות. !!

Porsche Dude

New member
קובי אולי לא התכוונת אבל הניסוח

היה כזה שנראה כאילו אתה מותח ביקורת עלי בלי שבכלל ביררת... אני בטוח שאם תקרא שוב את ההודעה שלך אתה תבין על מה אני מדבר. ובכלל- אני לא חושב שהודעת מכירה היא מקום להודעה כזאת. אם אתה לא מעוניין שיפרסמו בפורום הודעות למכירה אני אשמח אם תציין את זה, אני לא ראיתי שום חוק שמדבר על זה. על אותו משקל אני לא ראיתי שאתה מציין בהודעת המכירה שלך על כל מיני השלכות שיכולות להיות בעקבות שינויים כאלה ואחרים שעשית. כמו כן, לא ראיתי שציינת בהודעות אחרות של שיפורים "אזהרות" כמו שרשמת כאן. בנוגע לרכב שלך, זה ממש לא מעניין אותי אם זה חוקי, "חוקי" או לא חוקי בכלל... אני מעורה מאוד בכל תחום השיפורים ואני יודע בדיוק איך הכל מתנהל, אני גם יודע שיש כאלה שיכולים להשיג אישורים לכל מיני דברים שאחרים לא יכולים, כמו כל דבר במדינה שלנו. ועדיף שלא נפתח עוד את הדיון על זה... בכל מקרה, שיהיה לכולם הרבה בריאות ואושר בהמשך ומקווה שתדע להבא לנסח את הודעותיך באופן כזה שלא יפגעו או יכפישו אחרים כי אני אישית לא אתן שיסתובבו עלי סטיגמות שקריות כאלה ואחרות.

k0biX1303

New member
עוד לא המציאו את האחד שילמד אותי לנסח הודעה.

גם לא אתה. אתה ממשיך לבחור באותו קו שטוען שפגעתי או הכפשתי. מישהו מכיר אותך ? באמת אכפת לי מה אתה מוכר או מה אתה קונה? בפורום מותר לפרספ כמעט והכל וכשאתה מפרסם כמעט הכל קח בחשבון שניתן להגיב להכל. אני אנסח את מה שאני כותב בדיוק איך שבא לי ואתה תקרא את זה בדיוק איך שבא לך.

Porsche Dude

New member
חביבי, איך שאתה מנסח את ההודעות זאת בעיה שלך

אותי זה ממש לא מעניין, קח בחשבון שלמה שאתה כותב יש השלכות... אם זה המשחק שאתה רוצה לשחק אין לי בעיה- אני איתך. לכל דבר יש זמן ומקום מתאים- לכתוב שהג'אנט גרוע וככה וככה במודעה של מכירה, מה ציפית שאגיב לך?? בקיצור חביבי, איך בן אמר- דפדף הלאה. באמת שאין לי כוח להמשך הריב הזה, אבל לפחות השכלתי איך להתייחס להודעות שלך ולמה שאתה כותב.. ככה גם אני אגיב.

ranizab

New member
למה העצבים האלה חברה???

מי שקונה מוצר משומש על אחריותו לעשות את המחקר שלו כיצד המוצר ישפיע על הרכב ומה היא חוקיותו. אל תאשימו את PORSCHE DUDE על מה שהוא רוצה למכור כי זה מכתים את שמו ועל לא עוול בכפו. גם אם יש הסתייגויות לגבי חברי פורום אחרים יש דרך לומר זאת. חבל שהגעתם למצב של תגובות כאלה.. ערב טוב לכולנו

efii19

New member
אם כל הכבוד לכולם ויש כבוד, זה ממש לא מכובד

להרוס לאיש את המכירה. זה מוצר משומש במחיר מצחיק (לדעתי) בטיחותי, לא בטיחותי, פוגע במערכת ההיגוי, לא פוגע במערכת ההיגוי שורף דלק, לא שורף דלק מה זה השטויות האלה? על חובת הקונה לעשות מחקר ליפני הקנייה.

אני לא מנסה להרוס לו את המכירה

הפורום הוא בפן חברי ,ובא כדי לעזור ולקשר בין אנשים בעלי אותו תחביב ,ולדעתי אני חושב שזה לא פאייר שיש כאן אנשים שלא מבינים (צעירים בתחום) שעלולים לקנות ג'נטים שלא הייתי מרכיב בצחוק אפילו. עכשיו כל התגובות על הרכב של קוביקס , הוא חוקי והכל ברשיונות , ומי שזה לא נראה לו יכול ללכת למכון הטכניון שהעלה אותו לכביש בצורה הזאת ולהתלונן!

Porsche Dude

New member
איזה טכניון בדיוק מאשר שיפורים?

כי יש לי הרבה מאוד חברים עם רכבים כאלה ואחרים שאני צריך לשלוח אותם לשם כדי שיאשרו גם להם. או שאתה בעצם עובד על האנשים שלא מבינים בתחום? אני יודע טוב מאוד איך משיגים "אישורים" כאלה, לצערי במדינה שלנו שום סוג של שינוי מבנה שלא הגיע מקורי מהחברה לא חוקי. אבל אתה יודע מה מעצבן? היו פה אינספור מודעות על שיפורים למכירה בין אם זה קרבורטורים כפולים, אגזוזים, מנועים עם חריטה ועוד ועוד... מה קרה שהתעוררתם?? לפני שאני קונה משהו, כמו רבים אחרים, אני עושה בירור ויודע על ההשלכות של הקניה. אם הייתי רוצה להתחמק ממשהו, הייתי מזמן אומר שהג'אנטים נמכרו או שהמודעה לא רלוונטית, אבל רק כדי להשתיק אותכם וכדי שכל הקלפים יהיו פתוחים על השולחן אני משאיר את המודעה רלוונטית. אתה וקובי מיהרתם להכפיש וללכלך בלי סיבה, בלי שביררתם ובלי שום קשר. אני לא מכיר אותכם, אתם לא מכירים אותי, בחיים לא נפגשנו או דיברנו- אז לפי מה אתה קובע מה אני כן מספר ומה אני לא מספר? זה שאתה לא אוהב את הג'אנטים זאת בעיה שלך, אתה לא צריך לנסות ולהוציא אותי כנוכל כי בסוף אתה זה שיוצא לא טוב מכל העניין.

ben etzion

New member
אחי אתה צריך ללמוד להירגע

תקרא שוב את ההודעה של קובי הוא לא ניסה לעליב אותך הוא אמר דברים שהרבה פה יודעים ספידומטר דלק לא עובר טסט אלו דברים שנחרשו בעבר בפורום ותאמין לי בתור קונה זה לא מפריע לי כי אני יודע את הדברים האלו ואני מבין לקראת מה אני הולך ויש לי גם שימושים שוני בהם קובי בסך הכל אמר עובדות אמיתיות ולא פגע או ניסה לפגוע בך אישית כמובן שהכל באהבה לא מכיר לא אותך ולא את קובי פשוט אני מהתגובה שלו לא חושב שניסה לפגוע

Porsche Dude

New member
בן מה שהרגיז אותי בתגובה של קובי

זה שהוא לא ניסה לברר בכלל.. ואם הוא היה מתקשר ושואל הייתי עונה לו רק אמת. אין לי מה להסתיר מאף אחד וההודעה שלו מוציאה אותי כאילו אני מנסה לרמות מישהו. בנוסף לזה שהיו פה הרבה מודעות של דברים אחרים לא חוקיים שאף אחד לא הרים את הראש.. אז מה קרה היום?

ben etzion

New member
עזוב אותך דפדף הלאה

לא קרה שום דבר דברו על דברים מעניים ותפסיקו להפוך כל דבר לסכסוכים

למעלה