למכירה - בון ג'ובי

למכירה - בון ג'ובי

למכירה תמונה (זו שמצורפת) בגודל של כמעט 2 מטרים.. לפרטים נוספים שלחו מסר..

nogao10

New member
2 מטרים????

למה יש לך דבר כזה?
אם הייתי מעריצה של ג'ון- בשמחה, אבל סדר עדיפויות.... 2 מטר ריצ'י נשמע טוב.... אבל באמת, תן פרטים, למה יש לך דבר כזה, מאיפה, איך ההדפסה?..... עם קצת יותר פרטים- יש כאן כמה משוגעות ג'ון בון ג'ובי באיזור

למה יש לי את זה..?

שאלה שאני שואל גם את עצמי.. :p אמרתי למי שירצה עוד פרטים יכול לשלוח לי מסר ולקבל כל מידע אפשרי שהוא רוצה.. אבל בשבילך אני אפרט מעט פה.. הפוסטר בגודל של 2 מטרים כולל למינציה מחירו נע בין 200-250 שקלים וזהו :) המשך יום טוב לכולנו

LIRONSH100

New member
יותר מחצי משכורת צבאית...

טוב מצטערת אבל אין לי את הכסף לזה.. (מספיק בין50-75 לךחודש שהולכים לבונג' (אלבומים..) אז ככה שאני בחודש אחד צריכה להסתדר עם 300 ש"ח (בלי עניני בונג'.. - (שזה- לימי הולדת (שזה המון כסף יוצא..) בגדים ואוכל וזה ניגמר עוד לפני שזה מתחיל... אז לצערי הרב אין לי כסף לזה.. אז בנות אתן מוזמנות לקנות את הפוסטר.. (אל תשכחו גולדו האמיתי של ג'ון- 1.78 אז .....) בכל אופן רציתי לומר שהאסוציציה שעלתה לי לראש כשראיתי את הכותרת היא "מה יש משהו שהלהקה מנסה למכור את עצמה? וזה הופך להיות יותר מידי מסחרי?" לא הבנתי מה וכשקראתי נרגעתי.. בכל אופן- בנות פורים בון ג'ובי! (אני היום לבשתי חולצה שריצ'י מאוד היה אוהב!- כןם גם חיילים מתחפשים- (כן מה לעשות.. יש אנשים שמתחפשים לחיילים אנחנו מתחפשים לדברים אחרים..)

למעלה