למכירה או החלפה: Descent

rend

New member
למכירה או החלפה: Descent

ברשותי המשחק המצויין Descent: Journeys in the Dark (עמוד על המשחק בעברית) וברצוני למכור או להחליף אותו. דבר ראשון אציין שהמשחק, על הקופסא וכל תכולתו, במצב חדש לחלוטין. לא חסרה מיניאטורה או אפילו קאונטר אחד. עכשיו כעיקרון המשחק לא בא עם שום אמצעי לאכסון ממוין של הקאונטרים, אז קניתי בנפרד מן כלי פלסטיק עם תאים ומיינתי בתוכו את כל הקאונטרים (מדובר בכלי פשוט מאוד, nothing fancy, אבל תאמינו לי שזה עדיף על כלום). יש כמה דברים שאני מעוניין לעשות עם המשחק: *או למכור אותו במחיר מציאה של 340 ש"ח (100 ש"ח פחות מהמחיר בחנויות). *או להחלף אותו באחד ממשחקי הלוח הבאים, אמנם אך ורק אם הם במצב מצויין ושלא חסרים בהם חלקים: (איפה שכתוב תוספת כסף זהו סכום של כסף שתצטרכו להוסיף אם תרצו לבצע את ההחלפה הספציפית הזאת; הסיבה הברורה להוספת הכסף בחלק מן המקרים היא העובדה שהמשחק שאני אקבל עולה הרבה פחות משלי. איפה שלא כתובה תוספת כסף זה אומר שעל משחק כזה אני אחליף אתכם ראש-בראש.) -World of Warcraft: The Board Game -War of the Ring בתוספת 100 שקל -Lord of the Rings בתוספת 140 שקל -Arkham Horror בתוספת 100 שקל -Fury of Dracula בתוספת 120 שקל -Quest for the Dragon Lords בתוספת 140 שקל -Warrior Knights בתוספת של 150 שקל -Citadels (הגרסה החדשה בעברית, הכוללת גם את ההרחבה) בתוספת 270 שקל אני גם אסכים לשקול הצעות נוספות (של משחקים שאין ברשימה, לא מיקוח על מה שכבר יש) מעניינות בלבד. קחו גם בחשבון שאני מאזור ת"א אז אתם כבר יודעים שלא יהיה לכם איפה/איך להיפגש איתי, את תציעו מלכתחילה. .That is all

IirionClaus

New member
טוב, בסדר

אם אין לך מה להוסיף, אין טעם לפרסם שוב. ואם יש לך מה להוסיף, תעשה reply ל-thread הקודם....... אחרת זה מבלבל, לא ברור כמה אנשים מנסים למכור את המשחק.

למעלה