למכירה אופני WHEELER

jon999548

New member
למכירה אופני WHEELER

למכירה אופני הרים WHEELER במצב חדש ,אופניים יפות מאוד בצבע שחור לבן כתום במצב מצוין. אם בולמי זעזוים,מעצורים חזקים מאוד,21 הילוכים,מגן שרשרת יש לה ספידומטר שכבר הורכב עלייה במצב מצוין חדש. כמו כן ללא תוספת כסף אני מוסיף מתקן שתיה חדש ומנפח אוויר מקצועי וקל. שמתי פנימיות חדשות לאופניים איייסיקיו-278545450 פלאפון-0525713861 דואר אלקטרוני[email protected]

JacB

New member
למכירה חצי מנה פלאפל עם טחינה!

מה מודעה כזאת עושה בפורום הזה?

jon999548

New member
תשובה

תאמת חפשתי בטפוז פורום אופניים שיש שם שרשור של מכירה-קניה ולא מצאתי אז כתבתי את זה פה אולי יש אנשים שיבואו יסתכלו יעניין אותם אז הם התקשרו מבין? ועכשיו באמת לא לשלוח הודעות מיותרות אם רוצים לקנות אז לשלוח הודעה או להתקשר באמת אופניים יפות ובמצב חדש עכשיו יש לי הערה קטנה בא אליי מישהו בן 23 בערך והאופניים לא התאימו לו אני לא יכול לפרט לכם את הגובה והאינצ'ים וכל זה צרו איתי בטלפון ואני יפרט לכם.. כעיקרון אני חושב שהוא מתאים לילדים מגיל 6 עד גיל 17 ואולי גם לאנשים מבוגרים יותר צרו קשר לפרטים נוספים

bikingstudent

New member
למה בטלפון כן וכאן לא ?

עזוב שזה לא המקום לפרסום מודעות "למכירה" (בשביל זה יש "לוחות" ) להגיד שהאופניים מתאים לילדים מגיל 6 עד גיל 17 זה בעייתי ילד בגיל שש שבמקרה קטן לגילו זה יתאים ? או ילד בגיל 17 אבל בגובה 2 מטר ? לא הבנתי איך זה שהבחור בן 23 קשור לזה שהאופניים לא התאימו לו.. דוגרי.. לא הייתי שם יותר מ600 שקל על האופניים.. את הספידומטר תשמור ותמכור בנפרד תקבל עליו 50 שקל זאת הצעה יפה אופניים ברמה זהה חדשים היום עם ספידומטר מתנה מהחנות אפשר למצוא ב900 שקל אז 600 זה מחיר יפה מאוד!

jon999548

New member
תשובה

תודה BONANI חפשתי את זה.. בכל מקרה התכוונתי לזה שיכח לי המון זמן לפרט את הגודל של האופניים האינצ'ים וכל זה ויהיה לי קל יותר דרך הטלפון ולא מצאתי שום אתר שאפשר לפרסם שם מודעות של מכירה-קניה הקשורות לאופניים תודה על הקישור שלך זה עזר לי מאוד בכל מקרה אם עדיין יש פה משהו שמעוניין שיצור איתי קשר אופניים יפות מאוד 650 שקל לא פחות

למעלה