למכון הדסה מה כן יכול להיות מסלול פרקטי בישבילי אני חייבת הסבה
פ פרח אביב צבעוני New member 4/4/05 #1 למכון הדסה מה כן יכול להיות מסלול פרקטי בישבילי אני חייבת הסבה
מ מכון הדסה New member 5/4/05 #2 הסבה הסבה הוא תהליך מורכב שצריך להביא בחשבון מכלול גדול של שקולים ונתונים. נראה לי שעליך לפנות ליעוץ תעסוקתי באחד הגופים העוסקים בכך.
הסבה הסבה הוא תהליך מורכב שצריך להביא בחשבון מכלול גדול של שקולים ונתונים. נראה לי שעליך לפנות ליעוץ תעסוקתי באחד הגופים העוסקים בכך.
פ פרח אביב צבעוני New member 5/4/05 #3 הייתי ביעוץ מקצועי ואמרו לי שאני מתאימה לתחום שלי הנהלת חשבונות אבל אני לא אוהבת את התחום הזה חשבתי על הנדסה רפואית אולי תוכלו לתת לי מידע עליו על אפשריות תעסוקה ביקוש ושכר אני חייבת מקצוע מעניין
הייתי ביעוץ מקצועי ואמרו לי שאני מתאימה לתחום שלי הנהלת חשבונות אבל אני לא אוהבת את התחום הזה חשבתי על הנדסה רפואית אולי תוכלו לתת לי מידע עליו על אפשריות תעסוקה ביקוש ושכר אני חייבת מקצוע מעניין
פ פרח אביב צבעוני New member 5/4/05 #5 אני בתחום הנהלת חשבונות וזה מייבש אותי לא הבנתי מה זה ביו רפואה והאם יש לזה ביקוש בשוק העבודה
פ פרח אביב צבעוני New member 5/4/05 #6 אני בתחום הנהלת חשבונות וזה מייבש אותי לא הבנתי מה זה ביו רפואה והאם יש לזה ביקוש בשוק העבודה