למי ששאל

למי ששאל

שלום חברים, שי רגב, אני אגיד לויטאלי כי אני מדברת איתו באיי סי קיו. אז למי ששאל, בג'ודו, קיו 2 זה חגורה כחולה, ואילו קיו 3 זאת חגורה ירוקה (סדר יורד) אז אני עכשיו קיו 3 (ירוקה) ואני במבחנים לעבור לכחולה, וקשה לי ללמוד אותם כי הראש שלי עכשיו יותר בלימודים ...יש לי 6 בגרויות............. אז ככה, מי פה בג'ודו? ומי מהדרום? (כי אמרו לי בהודעה קודמת שסוף סוף יש עוד מישהו מהדרום) להתראות, עדי צריקר.

Reign Of Chaos

New member
אני מהדרום-

הייתי חגורה כתומה בג'ודו, ועכשיו התחלתי ללמוד במתנ"ס טאובל נינג'יטסו. :) ברוכה הבאה

מתנ"ס טאובל? לימדתי שם, עד לפני

שנתים בערך. אולם גדול ויפה, עם המון מקום, אבל קור אימים בחורף. פעם התחיל גשם בזמן אימון, וכשיצאנו גילינו שהרכב של אחת התלמידות עומד באמצע שלולית
. היא הצליחה להכנס לאוטו, אבל שלושה אנשים (כולל אני, עם טאבי) היו צריכים לדחוף אותה כדי שתצליח לצאת מהשלולית. אחר-כך הייתי צריך ליסוע הביתה, עם טאבי רטובים מלאים בוץ - אח, נוסטלגיה...
אז אתה לומד אצל ליאור כץ? הוא כתב אצלנו כמה פעמים, ונעלם - תזמין אותו לחזור!

Reign Of Chaos

New member
לימדת שם טאי צ'י?

כי אם אני לא טועה ראיתי מודעה שלך שאתה מלמד משהו שם. וכן אני לומד אצל ליאור כ"ץ, אחלה בנאדם. הוא כתב פה ועזב? אני יעיר לו על כך בהיזדמנות! :) ולא יודע אם הייתי כ"כ ממהר להעיף מחמאות על המתנ"ס. המתנ"ס עצמו מתוחזק בצורה מזוויעה, מזל שיש לפחות את האולם נינג'יטסו עצמו שהוא עוד סביר מאוד. המקום שורץ ערסים על ימין ועל שמאל והחניה שם מספקת הומור לפחות- עד לפני שבועיים הייתה שם מכונית שרופה עומדת כמו איזה פסל סביבתי, והשלט כניסה עשוי מדלת של מכונית! גם היה קטע טוב שבאימון הראשון שלי(!) ראיתי המון דברים הפוכים ונבהלתי. ואז ליאור אמר לכולם- אתמול הייתה לפה פריצה בלילה, גנבו כמה דברים והפכו כמה דברים, כשרציתי לנקות לפחות, גיליתי שגם גנבו את... המטאטאים!

מודעה שלי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif לא הייתי שם שנתיים!

כנראה שהמצב עוד יותר גרוע ממה שחשבתי - אפילו לא מנקים את הקירות... היתה פעם שפרצו גם לארון שלנו. די התאכזבו, היו שם רק כמה כוסות וניירות
ונכון, הסביבה "לא נחמדה". אבל מה זה חשוב, יש לך מקום טוב להתאמן, קבוצה טובה (אני מקוה) ומורה טוב (אני יודע!) - מה עוד אתה צריך?

Reign Of Chaos

New member
כן, באמת במקרה הזה-

אין להסתכל בקנקן, אלה במה שבתוכו. המדריך בנאדם אחלה ממש, ומלמד מצויין. ולמרות שאני וחברי, שבאים להתאמן שם יחדיו, די יוצאי דופן שם (הכי צעיר שם חוץ מאיתנו הוא בן 18) הקבוצה עדיין מקבלת אותנו יפה ולא כיוצאי דופן.

alexko

New member
../images/Emo88.gifSOUTH RULES ../images/Emo88.gif

ונראה אם מישהו יאמר אחרת

האמת? את המתנ"ס גם אני לא אהבתי

אבל האולם היה גדול ומרווח, ולפחות מהבחינה הזאת היה יותר טוב מכמה מקומות אחרים בהם לימדתי ולמדתי.

למעלה