זה לא בדיסקים, והנה הם
איש צעיר גומר בגרות והולך להינזק ולא בורר לו בינתיים הוא לא אוהב להידחק אין לו מים בברכיים ואין לו סיד במרפקים הוא יהיה בין המכים והמוכים איש צעיר גומר בגרות והולך להיפגע אין לו רחש באוזניים ועור התוף עוד לא פקע אין לו פיח בעיניים ולא דם על הבגדים הוא חונך להיות אדון בין עבדים ואיש צעיר גומר בגרות והולך לא לחזור ויש לו דואר כל יומיים ושיער ארוך שחור חברה בגבעתיים וחברים בפלמחים כן הוא שייך לעם השייכים כן איש צעיר גומר בגרות והולך להיגמר כבר הלכו לו תוך יומיים פה חבר ושם חבר אם תספרו לו עד אלפיים תסכמו לו על מחשב הוא מחזיק עוד בינתיים, הוא יושב ואיש צעיר גומר בגרות ומוחזר באריזה שתי רגליים שתי ידיים הוא לא שמן, ולא רזה רוחצים אותו במים מחליקים את המדים יקברו אותו שלם בין יהודים וזה לא אושר: (אני לא סגור על המילים....מי שממש ממש מתעקש שיחפש את זה בדיסקים של רונית שחר) שוב יש בי רצון אבל אין בי יכולת וזו רק מחשבה בהירה או חוש מחודד מין התחלה חדשה אבל איך לפתור את זה החלל שנולד שוב יש בי רצון להגיע לבוקר וזה כאילו היום זה היום שאצליח לעוף וכאילו היום אשתחרר מהאור אל החושך אבל נשארת שוב זה לא אושר זה לא עצבות זה לא נפילה זה לא התעלות רוח קחי אותי לסיבוב מסובך לעבר המחשבה שוב יש בי רצון אבל אין בי יכולת וזו רק מחשבה בהירה או חוש מחודד כמו שיגעון להגביר את הדופק הפוך על הפוך הטירוף הוא בהיר וצלול אולי רק משם עוד אפשר להגיע לאושר אולי ישר, לא נעוף זה לא אושר זה לא עצבות זה לא נפילה זה לא התעלות רוח קחי אותי לסיבוב מסובך לעבר המחשבה, שלך שיבוא לעולם מחדש זה לא אושר זה לא עצבות שיבוא לעולם מחדש