למי שרוצה...

richter

New member
נחמד מאוד

תודה רבה

omer789

New member
זה יפה מאד אבל...

איפה טימי השולט?! יכול להיות שהוא שם ולא שמתי לה אבל ניראה לי שטימי לא שם. גם ילדי הגן חסרים... אבל מושקע מאד. אתה ציירת לבד?

Towelie™

New member
איזה שווה../images/Emo70.gif

ממש יפה!... אה, וטימי שם, הוא מתחת לקרטמן וקייל... וחלק מילדי הגן שם... כמו פילמור!
יש לך עוד?

elcool

New member
ענק!!

רק חבל שכולם כצת מעווטים. (ידיים ארוכות, ראשים מוזרים) אבל יפה. מי זה אלה מעל מר האנקי, האחיין של מפאסטו ודוגי פו?

כרמל 1

New member
תשובות:

1. אני עשיתי לבד. 2. אני יכול לעשות כל מה שתרצו(כמעט...). 3. מעל מר. הנקי יש את MAIDENS FAIRS מ-WHAT WOULD BRIAN BOUTANO DO? ולידו זה אם אני לא טועה - הבן של מפסטו אם אתם לא מזהים מישהו רק תשאלו. נ.ב: אני לא כאן הרבה אני לרוב בפורום פלאש

כרמל 1

New member
ושככתי:

מישהי\ו יכול\ה לכתוב כאן מי עוד לעשות ששכחתי תודה

elcool

New member
אז זה מה ששכחת:

את שאר המאצ'ות (מאצ'ה סטרייסנד, השני...) את דיוגי (אפשר גם כג'נרל דיסאריי) את הפיל של קייל מר עבד (לא חובה אבל גם את) הסופר חברים טובים (אם שמת את גרגורי) אז גם חיילים כנקיים ואמריקנים וגם את החפרפרת המרקלסר (או סוגי חייזרים שונים) את אישתו של איש התחת וילדם (בן אפלק?) קריין החדשות הכרטיסן מהקולנוע מי ששר את שיר הפתיחה (אם כבר שמת את סקוט אז גם את) בוב המכוער וסלין דיון המשפחה של מר האנקי העוזרים של ראש העיר ליזי משה ההורים של טוויק, טוקן, כרייג וקלייד (אפשר לראות את ההורים של כמעט כולם הפרק של ההתעללות המינית) החברים של הבן של הבן של מפאסטו האיש הפריהיסטורי מ-1996 (גראגור/סטיב) אישתו וכמה מילדיהם של הג'קובוזאורים המורה למלאכה והמורה לכלכלת בית גברת אינפומציה והמקסיקנים ה"אינדיאנים" הכלב ההומו של סטאן הדג הרוצח קני כזומבי הלהקה קורן סקוט טאנרמן הנערים (אלו שרדפו אחרי הילדים בפרק של שר הטבעות) לוגי (המאפיונר) וזהו נראה לי. אם לאחרים יש עוד אז תמשיכו לשרשר

omer789

New member
וואי ממש כיסית את הכל

את כל הדמויות שהיו בסדרה הבאת +החברים הכי טובים הם חובה- בין הפרקים הטובים. ואולי כבר תשים את דיוויד בליין(הרע של אותו פרק)

elcool

New member
ויש עוד כמה ששכחתי:

העובדים של לוגי (כולל את הפיה שנראת כמו סיוט של ג'ניפר לופז) את הזקנים היהודים כלבי השדים (אלה שבגיהנום) מלאכים (מורמונים) פרוסטי (מהפרק הראשון שלפני הראשון שלפני הפיילוט) הספרן (המתעלל מינית בתרנגולות) התרנגולות המשפחה של קרטמן, קייל, וסטן השוטרים בקניון אחראי הקניון מר כובע מר ענף ג'ון אדוארדס (השקרן הכי גדול ביקום) פיל קולינס הלהקה מנהיגיי העולם התחתון הלהקה "GETTING GAY WITH KIDS" פוקט ועוד כמה (מהפרק של פיפ) שחקני כדור יפנים (או סינים. אני לא זוכר) הסוקיובס

כרמל 1

New member
ו...

זה דוגי פו ליד הבן של מפסטו, אבל אתה יכול לכתוב קקי של כלב, אותו הדבר

כרמל 1

New member
להוסיף לבאטרס עוד דברים?

משקפיים, צעיף, שרשראות וכל מיני כאלה?

למעלה