למי שרוצה קצת מידע על המשחק החדש

TotoGuy

New member
למי שרוצה קצת מידע על המשחק החדש

של DBZ לPS2, והרבה תמונות, שיבדוק את האתר הזה. וכאן תמצאו את הטריילר. אתם מוזמנים לשרשר פה מידע נוסף שיש לכם על המשחק הזה. אני אישית חושב שזה שילוב חמוד בין ממשק סגנון טקן עם מתקפות אנרגייה. למרות שהגרפיקה נראית די מצועצעת לדעתי וברמה נמוכה ממה שציפיתי בהשוואה למשחקי cel-shading חדשים שיוצאים כיום. אבל מבחר הדמויות העצום נראה טוב, ואפילו נחמד שחלק מהקולות לפחות נשמעים כמו המקור היפאני, שזה כבר טוב מבחינתי בהתחשב שזה משחק שנעשה על ידי אמריקנים הפעם ולא יפנים. אבל כרגע אני עדיין סקפטי. כי זה יכול לצאת כמו עוד Final Bout. וממש לא אהבתי את המשחק הזה..

צודק ..... זה מגעיל ככה

שיעשו כמו כל הכותרי המלחמה הטובים בדו מימד הלוואי שהיו עושים את זה כמו: Capcom Vs Snk 2 לPs2 שיצא משחק גדול..... הרסו את המשחק ועשו אותו בתלת מימד......

TotoGuy

New member
כן, כל הכותרים..

כבר עשו משחקי מכות דו מימד של DBZ, ותאמין לי כשאני אומר לך שהם ממש לא היו משהו. המשחק היחידי של DBZ שאני מחשיב ממנו משהו זה DBZ Legends. הרעיון במשחקים של DBZ הוא שאני רוצה שהם ירגישו ממש כמו קרב בסדרה. אם יעשו את זה עם ממשק בדיוק כמו של משחקי קפקום אז זה סתם יהיה כמו סטריט פייטר עם סקין של DBZ.. מה שאהבתי בLegends זה איך שהקרבות זזים מהר. אתה מעיף אותו עם בעיטה, מייד משתגר לנקודה שהוא עף אליה ונותן לו אגרוף משם לכיוון האדמה, ומשתגר לשם שוב כדי לפגוע בו אחרי שהוא מתרסק, אבל אז הוא משתגר מאחוריך ומעיף אותך... אחח איזה משחק כיפי. היחידי שהצליח לתפוס אפילו בקצת את הסגנון אקשן של הסדרה.

למעלה