למי שרוצה לדעת...

למי שרוצה לדעת...

נכנסתי היום לאתר של ערוץ הילדים הקשתי "מייקל ג´קסון" בפורום מוזיקה, ומצאתי שם ים של הודעות על מייקל ג´קסון (טוב לא כמו כאן אבל הרבה, בעצם...תראו בעצמכם!), יש שם הודעות "שחורות" והודעות "ורודות" ובין כל ההודעת, מצאתי הודעות על מפגשי הפורום. בקיצור, אני ממליצה לכם להיכנס ולהגיב כמוני, וכמובן שכמובן לקרוא את ההודעה שכתבתי(אם זה יועיל בטובו לעלות-אם לא...). לנושא אחר: אני צריכה עזרה בזה- אני צריכה שכמה שיותר אנשים ישלחו אימייל לערוץ 3 בבקשה שיקרינו את "רוחות" (אין לי כוח להפוך עכשיו לאנגלית, סורי.),כמה שיותר ביקוש הסיכוי יותר גדול, וזיכרו אל תזכירו רצון להקליט את הסרט) ואנשים להגיב מהר בקשר לחברה שלי!סופרדחוף!!! ולכל הצמים(כמוני):צום קל! ולסליחות: אני מבקשת סליחה מכל בנאנוש מסביב לעולם שפגעתי בו! מאמא אדמה!סליחה אם אי פעם לא התחשבתי בך וגיליתי כלפיך שנאה!!!אני אוהבת אותך, ותודה על זה שאת קיימת! ממייקל ג´קסון, על שאולי יקבל 3 העתקים של אותו מכתב, סליחה מייקל, אני אוהבת אותך! אנשים אני חייבת לסיים, גם בגלל שיש לי תור לרופאה, אני חולה
,וגם בגלל שאני תכף הולכת לבכות! יאללה אנשים אוהבת אותכם תמיד, דפנה.

תודה../images/Emo123.gif

אני מרגישה הרבה יותר טוב כשאני רחוקה מאנשים שאני לא אוהבת(כמו המורים הזוועתיים שדפקו לי השנה), מחר, יום חמישי, אני חוזרת לבית הספר
, ולשגרה של השלמת שעות שינה בשיעור פיסיקה... טוב נו, מייקל אמר שהוא אוהב ללמוד, אז זה מה שמחזק אותי כל הזמן... אני לא רוצה לחזור לבית ספר, ואההההההההה

למעלה