למי שצופה ב-Bleak House

Gilliana

New member
למי שצופה ב-Bleak House

לא לשכוח: היום ב-22:45 בהוט אקסטרא, פרק שני.

aerynsun

New member
פרק שני *ספוילר*

אהבתי מאוד את הפרק הזה , אפילו יותר מהראשון. אולי כי בפרק הנ"ל אנחנו מכירים את הדמויות כבר קצת יותר. העלילה של הדמות של ג'יליאן (ליידי ...לא זוכרת) מתחילה לזוז וזה די ברור לי שהיה לה רומן עם הנרקומן שמת ואסתר היא הילדה שלהם. כנראה שהיא מאוד אהבה אותו אם היא הולכת לחקור על עברו. הפרידה שלהם היתה טראומטית לה ואולי היא התחתנה עם בעלה הזקן רק כצורך ל"תקן" את מעמדה. אסתר התאהבה במשפטן וחבל שזה נחתך. לא הולך לה לאסתר... הבחור התמהוני לא מוותר עליה כל כך בקלות, מקווה שזה לא יגיע לקיצוניות. מחכה לפרק הבא. ו...כל כך התלהבתי מהסידרה ששמתי לי תזכורת בנייד
ו2...משום מה יש לי הרגשה שקראתי את הספר. הסיפור מוכר לי כל כך... תגובות? גילי?

Gilliana

New member
בטח תגובות! ../images/Emo58.gif

קודם כל - אני רוצה להגיד שהפרק השני טוב לאין ערוך מהראשון! עכשיו התחלתי לאהוב את הסדרה! שנית - צ'ארלס דאנס פשוט... אגדי! אין לי מילים אחרות. משחק את טלקינגהורן "פרקליטוו של השטן" תרתי משמע בצורה מעולה! אגב, ראית אותו בסרט "נער הזהב" עם אדי מרפי שם הוא גילם את... השטן בכבודו ובעצמו??? אחחח, הוא שחקן נהדר! שלישית - הבחור שבו אסתר התאהבה הוא לא משפטן, הוא רופא. וג'יליאן ג'יליאן נהדרת, (ליידי דדלוק - כמה שהשם הזה סמלי!) אין לה מי יודע מה טקסט אבל מספיקות הבעות הפנים שלה שמדברות יותר מאלף מילים. ג'יליאן תמיד היתה שחקנית של רגשות וכאן היא מביעה את זה יוצא מן הכלל. אני ממש מקווה שהיא תזכה באמי! בשורה התחתונה - דיקנס במיטבו, ! FACINATING

aerynsun

New member
מתחרטת שלא הקלטתי

מההתחלה. ובטוח לא יצא DVD עם תרגום לקניה. דרך אגב ראיתי שלמחרת יש שידור חוזר. מסכימה עם כל מילה גילי!

orityemini

New member
מישהו כן מקליט?

ממש רציתי לראות את הסידרה הזאת, ויצא לי לראות שני פרקים ראשונים באנגלית אבל וויתרתי על התענוג מהר מאוד...

muldercrushed

New member
המשחק של כולם פשוט חבל"ז!!!

והמבטא!! הו המבטאא!!
לאלה שעדיין לא יודעים:החולשה שלי זה מבטא בריטי...

muldercrushed

New member
זו ירידה או לא?

לא הבנתי.... אני קצת מטושטשת.. מוקדם כל כך בבוקר...

aerynsun

New member
ירידה? ../images/Emo2.gif

לא. אני בדיוק בזינוק בעליה. התכוונתי. אפשר להבין אותך כי גם לי יש חולשה למבטא אנגלי ואירי מאוהב|

למעלה