למי שעוד לא ראה....

Johnnit

New member
למי שעוד לא ראה....

היום ב- 23:40 בערוץ 10 יש השער התשיעי אני ראיתי את זה בפעם השניה שילשום בסינמה...

Eowyn of Rohan

New member
למה דפוק?

.

מיצי007

New member
../images/Emo58.gif ייתכן מעליי

אני מזהירה,כשמדברים על סרטים נא לשים ספוילר אחרת כל הודעה כזאת תימחק למרות שמה שכתוב למעלה לא ממש ספוילר

אוי, כאילו שיש פה אנשים שעדיין...

לא ראו ת'סרט... ממי, תעשי טובה, תעבדי על מישהו אחר... חוצמזה, כולה אמרתי שהסוף דפוק, לא כל הסרט!! אני לא מסכימה שמלאך כמו ג'וני יהפוך לשטן! savvy???

מגוחך עד כדי כאב!!!!

מלאך כמו ג'וני? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את יודעת מי זה ג'וני דפ בכלל שאת מדברת עליו ככה? ויש פה מלא שלא ראו את הסרט את מחויבת לכבד את הכללים ואת החוקים פה אחרת...

מיצי007

New member
כמה סעיפים בכדי להאיר את עינייך

א.אני לא ממי ב.אני לא עובדת עלייך כפרה נשמה עיניים שלי-יש אנשים שלא ראו את הסרט ולא מעניין אותי אם כן או לא,את תשימי סימן ספוילר שנראה כך
ג.אל תדברי אלי ככה וזאת הפעם האחרונה שאני אומר את זה. ד.זה סרט,זה לא החיים האמיתיים....וחוץ מזה בחיים האמיתיים ג'וני הוא כבר שטן
ה.לא דיברתי על זה,דיברתי על העובדה שכל אחת מעלה כאן השערות לגבי מה קרה בסוף הסרט וההשערה שלך שמה שקרה בסוף הסרט-בין אם זה נכון או לא זה נקרא ספוילר

../images/Emo58.gifלא

הוא לא היה השטן הוא קיבל את השטן על עצמו הוא עבר בשער התשיעי הבחורה היי תה השטן או שליחת השטן אם תרצי זה עדיין נתון בויכוח עצמי

למעלה