למי שמתעניין.

reembel

New member
למי שמתעניין.

צריך לצבור 400 שעות לכל גמול. תוספת נטו על גמו"ש א' - 600 ש"ח תוספת נטו על גמו"ש ב' - 700 ש"ח וותק: ללא תעודה- 1% תוספת שכר למשכורת הקובעת. טכנאי - 1.5% תוספת שכר למשכורת הקובעת. הנדסאי - 3% תוספת שכר לקובעת. אקדמאי ( תואר ראשון / מח"ר/ מהנדס ) - 6% תוספת שכר למשכורת הקובעת. כל האחוזים האלו גדלים בכל שנה בחודש ינואר. כל הידע הנ"ל הוא מאנשי קבע מפורום אנשי קבע, לא מידע אישי. מקווה שעזרתי למישהו

freakmiky

New member
על מה בדיוק אתה מדבר?

אחרי שאני מסיים יד' בטכני ומתחיל לעבוד בקבע, אני אקבל 3000 ש"ח (לדוגמא), אחרי שנה 3090 ש"ח, אחרי שנתיים 3182 ש"ח, אחרי שלוש שנים 3278, אחרי ארבע שנים 3376 ש"ח וכך הלאה?

reembel

New member
אמממ

משכורת יסוד בקבע היא 3200, אם אתה הנדסאי אתה יכול להעלות את המשכורת שלך בזה שאתה מגיש גמולי השתלמות, יש שניים כאלו, כל אחד מהם 400 שעות, אלו בד"כ שעות לימוד, הקד"צ בד"כ מכסה את הראשון, ואת השני אתה יכול לסיים תוך כדי שירות סדיר. יש עוד עניין שזה תמריץ, מה שהבנתי במערך הטכני התמריץ הוא 20 אחוז, זה אומר שמי שעובד במערך הטכני בקבע מעלים לו את המשכורת ב20 אחוז. אז בוא נעשה עכשיו חישוב. 3200- משכורת יסוד. + 640- תוספת של 20 אחוז מ3200. + 600- גמול ראשון. + 700 גמול שני. = 5150- בס"ה. וכל ינואר תגדל המשכורת שלך ב3 אחוז. יכול להיות שיש לי פה טעות או שחלק מהנתונים לא נכונים, אם ניכנסים לפה אנשי קבע, אשמח אם הם יתקנו אותי או יכתבו שזה נכון.

freakmiky

New member
אני פשוט לא מצליח להבין...

אז כל 400 שעות עבודה (שזה בערך 3 חודשים, לא?) מקבלים תוספת למשכורת?

למעלה