למי שמתעניין...

NaTaLiiiii

New member
למי שמתעניין...

פשוט הייתי חייבת לכתוב את זה לפני שאני יוצאת מחר(יום שבת) בערוץ ARIE(נראה לי ערוץ צרפתי או גרמני)...ערוץ 127 בדיגיטלי בשעה 22.40 (בכוונה אני אומרת קודם את הפרטים) יש הופעה של דרים ת´יאטר-מטרופוליס. אני לא יודעת לגביכם אבל אני מקליטה(כאילו דהה!למרות שאני לא ממש יודעת גרמנית/צרפתית.מצד שני..זו הופעה,לא נראה שידברו יותר מדי)..אז למי שיש ´פנאי פלוס´ או איזה שבועון טלויזיה אחר,שווה לבדוק! אההה.....כתוב שם שזה מופע רוק מוורלין(כנראה ברלין,ככה שאולי זה ערוץ גרמני),לא כתוב ספציפית שזה דרים,אבל...איזה עוד מטרופוליס כבר יכול להיות?!

RonenPolo

New member
איפה הערוץ ב-YES

אין לי דיגיטלי , יש לי YES! איפה הערוץ? ומה המספר שלו? אם יש דרים תיאטר בטלויזיה זה ע-נ-ק

NaTaLiiiii

New member
ובכן...

אין ב-YES!!!!!!!!!!!!!!!!!! חהההההה חהההההההה לא תוכל לראות את ההופעה החד פעמית הזאת! סתםםםםם....להרגע,אני לא ממש בטוחה ....יותר נכון אני ממש לא בטוחה תנסה ערוץ 39 או 34 הם לא מפרטים!

NaTaLiiiii

New member
ובכן...

אין ב-YES!!!!!!!!!!!!!!!!!! חהההההה חהההההההה לא תוכל לראות את ההופעה החד פעמית הזאת! סתםםםםם....להרגע,אני לא ממש בטוחה ....יותר נכון אני ממש לא בטוחה תנסה ערוץ 39 או 34 הם לא מפרטים!

NaTaLiiiii

New member
ובכן...

theriddler

New member
רשום בפנאי פלוס ש:

זה ביס ב 34 ובתבל ב 39 אני לא בטוח שזה יהיה דרים(?) אבל אני מקווה....

theriddler

New member
nEwSfLaSh!

לפי בדיקה שלי (?) כנראה שזאת לא תוכנית שקשורה לdream theater. התוכנית שתהיה היום תהיה על סצנת ה "רוק" האלקטרוני בגרמניה.... אם זה מעניין מישהו... (אני בספק).... sorry

theriddler

New member
טוב.......זה לא זה...

חבל

למעלה