למי שמתלבט

tzionk

New member
למי שמתלבט

גם אני הייתי ספקן לפני מספר חודשים עת שוטטתי בפורומים של רפואה אלטרנטיבית וניסיתי להבין אם כדאי להשקיע מכספי ( הלא רב ) במטפל אלטרנטיבי שיגאל אותי ממספר רב של תחלואים מהם סבלתי. קיבלתי המלצות חמות על מטפלת אלטרנטיבית בכירה ברפלקסולוגיה , בוגרת רידמן , וניגשתי לסדרה של טיפולים . כבר עם תחילת הטיפולים פסקו כאבי הגב מהם סבלתי והמתח הנפשי שלי ירד פלאים . נשאלתי באופן תדיר על ידי אנשים אם אני לוקח כדורי הרגעה או עושה יוגה שאני רגוע כל כך . בזכות העובדה שהייתי פחות לחוץ ועצבני , אכלתי פחות וירדתי 30 ק"ג עודפים ממשקלי. דפיקות הלב המואצות מהם סבלתי נעלמו כליל . בבדיקות שערכתי בסיום הטיפולים התברר כי לחץ הדם הגבוהה שלי והשומנים בדם ירדו לערכים נורמאליים . אין מילים , אל תתלבטו . המלצתי לאחי שסבל מכאבי גב והומלץ לו על על ידי הרופא זריקה להקלת הכאב . לאחר טיפול אחד פסקו לו כאבי הגב . רציתי בהזדמנות הזו להודות למטפלת שלי , קורין גבאי , על הטיפולים המסורים .

tzionk שלום רב

בשם כל העוסקים בתחום הרפואה המשלימה..תודה על המשוב החיובי ..מקווה שהרבה אנשים ירגישו כמוך ולא יזדקקו לכל מיני כימיקלים כדי להבריא..מעבר לזה..הרעיון ברפואה המשלימה הוא למנוע ולא לבוא למטפל אחרי שהנזק קיים..טיפול באופן קבוע מאזן את הגוף והנפש ומונע הרבה בעיות..ושוב תודה

למעלה