למי שמשחק ביוגי הו אונליין :

Kage Bunshin

New member
למי שמשחק ביוגי הו אונליין :

אני חדש ביוגי הו אונליין ורציתי לדעת , לאחר השתקנתי את המשחק ונרמשתי לאתר , נשאר לי רק לקנות DUELPASS הבעייה היא שיש שם שני אפשרויות : 1 דולפס של 30 נקודות ששמה אתה מקבל גם דק של 40 קלפים 2. דולפס של 150 נקודות ששמה לא רשום שאתה מקבל דק אלא רק 5 קלפים . השאלה שלי איך אני מקבל דק ? ואם בכלל אני אמור לקבל מכיוון שבכל זאת אני משלם על כך .... ואם מישהו יכול לעזור לי אונליין : אייסי : 163357869 תודה

impale

New member
*לא מכיר את אונליין*

הודעתי מראש =P אין סיכוי שנשכנע אותך להתחבר למשחק הקלפים האמיתי?

Kage Bunshin

New member
תאמין לי שיש סיכוי טוב מאוד אבל...

הבעייה שעם החברים שלי אין לי עם מי לשחק בידיוק חוץ מהמחשב

impale

New member
תגובה

קודם כל יש ליגות וטורנירים במרכז הארץ :O אתה יכול לבקר.. חוץ מזה,באיזה ישוב אתה גר? אולי יהיה לך מזל ויסתבר שאני מכיר מישהו משם שמשחק =P

Kage Bunshin

New member
תודה , לא ידעתי שיש טורנירים בארץ ../images/Emo13.gif

שנית אני גר בפ"ת .....וגם אם כן אני צריך להכין דק שאין לי ממש כרגע אבל אני מתכנן להדפיס את הקלפים . ואז נראה מה יהיה כבר .....

impale

New member
תגובה..

קודם כל יש לציין שכל הטורנירים בארץ הם בקלפים מקוריים בלבד. ופתח תקווה !?!?!? יש שחקנים בפתח תקווה.. כמה מהמוכרים.. גם אלוף הארץ הנוכחי גר בפתח תקווה אם אני זוכר נכון XD

Kage Bunshin

New member
טוב אם להיות מציאותיים ..

אני לא הולך עכשיו לקנות קלפים מקוריים כי מבחינתי זה כסף שהוא קצת מיותר ... כלומר נגיד אני קונה חבילה אחת ב-100 שח ועוד חבילה נגיד ב-100 שח אני לא יכול להסתמך על כך שיצאו לי קלפים טובים מספיק .משמע אני אצטרך להשקיע המון כסף.... שנית אני לא משחק בשביל תהילה או משהו כזה
...רק בשביל הכיף שבמשחק....ופשוט יוגי הו אונליין הוא אחד הדרכים . השאלה אם אתה יודע אם אפשר לקנות בארץ DUELPASS בהנחה שאתה יודע מה זה ...ותודה רבה על ההתייחסות . ורק בשביל הפרופורציה...אני בן 23

impale

New member
תגובה

דואל פאסס לא קונים בארץ :O קונים את זה בעזרת אשראי אם אני לא טועה דרך האתר של יוגיהו אונליין.. דבר שני.. לא רק תהילה.. אני חושב שמקבלים ממשחק מול אנשים אמיתיים הרבה יותר (לטוב ולרע ד"א) אני אישית למשל מעולם לא אהבתי לשחק ברשת יוגיהו,פשוט חסר לי משהו בזה.. _ לגבי הכסף... כן.. זה לא זול.. מצד שני גם הדואל פאסים עולים כסף :O ולגבי הגיל.. שטויות... אני בן 19 וחצי,עתודאי (יש ראש) וכך גם עוד 3 חברים שלי מאשדוד שגם משחקים ויש לי גם חבר חייל במשחק. אלוף הארץ בכיתה י"ב מסיים ויש לו פסיכומטרי של בסביבות ה 750 אז אני מניח שהוא גם פונה לעתודה.. בטופ 8 של השנה האחרונה אם אני לא טועה היו 3 אנשים בגילאים 20-23 ככה. זה נכון שיש הרבה צעירים -מאוד- בקהילה שמורידים את הגיל הממוצע של הקהילה בישראל לבסביבות ה16 וחצי (וזה מדגמי מסקר שנערך בפורום של הקהילה הישראלית) אבל יש גם אנשים בגילי,אנשים בגילך וגם אנשים שנושקים ל30 ואף 2 שחוצים אותו. צר לי אם אתה חושב שבצד השני יושבים ילדים בני 8 ומנסים לפענח קלפים מבלי לדעת אנגלית. (ואני יודע שהפורום בתפוז מציג דברים בצורה שונה מכפי שהם בכללי... אבל אין ביכולתי לעשות דבר בנידון) בכל מקרה מעבר לזה זאת החלטה שלך.. לגבי גיל-אפשר להתגבר ^~ לגבי כסף.. תכלס זה משחק לא זול אבל אפשר לשרוד...

Kage Bunshin

New member
אני רואה שהבנת אותי לא נכון בחלק מהדברים

הסיבה שאמרתי לך את גילי היא לא חס וחלילה מהבעת יחס של זלזול. הסחבה היא כדי שתדע עם איזה "ראש" אתה מדבר.... אני מכבד את כל הדוליסטים באשר הם ! שנית. אולי יום אחד אני כן אצטרף לטורניר ..בשביל החוויה ...אבל בינתיים אני אסתפק ביוגי הו אונליין תודה רבה !

Witchcrafts

New member
אתה מוזמן להישאר בפורום,

ולהעלות את ממוצע הגילאים, או משהו כזה. חוץ מזה, אנחנו נחמדים, מסבירי פנים ולא אכפת לנו לחלק שוחד, אם צריך. (גם אני בחלק של "יום אחד אצור דק ואשוב לשחק". כבר כמה שנים זה ככה, האמת. לדחות דברים זה ממכר, ראה הוזהרת.)

mm161

New member
צריך עזרה עם אונליין??

אז כן אתה מקבל דק גם כשאתה מזמין 150 duelpass למיטב ידיעתי מבין ואם לא אכפת לך אני צריך טובה ממך יש מצב?

למעלה