למי שמעוניין...

• פותח הנושא MCem
  • פורסם בתאריך

MCem

New member
למי שמעוניין...

יש עכשיו הופעת האנפלאגד של jay-z בmtv

MCem

New member
זה התחיל

די מזמן פשוט רק עכשיו שמתי לב.... הופעה טובה!!!!! ראיתי את זה כבר פעמיים

Sister G

New member
הופעה באמת טובה אבל..

MTV שמו ת'הופעה הזאת לפחות 15 פעם כלללל יום שבת, כללל הזמן אם זאת ההופעה עם פארל ומרי ג'יי בלייג' קצת גיווןלא יזיק.. *אהממ.. קרייג דיויד *אהמממ

Hypnotize

New member
../images/Emo32.gif קבלי המלצה..

Blaque - Bring It All To Me נראה לי שתאהבי..

riot gurl

New member
שיר מדהייים

JC Chasez מ- *NSYNC שר שם קטע, הוא הגבר בשיר עזבו, אני פליטת מעריצי *NSYNC חמודים תמיד :)

hevel

New member
ואם כבר ארנבי, הנה משהו מעניין

Matt Houston (feat Lord Kossity) - Cendrillon du Ghetto שיר ארנבי של מאט, זמר ארנבי צרפתי. שיר יפה שכיף לשמוע

hevel

New member
והנה שיר יותר טוב של מאט-

Matt Houston - R & B De Rue שיר גדול! (גם הפקה וגם הקול שלו)

Peach on rocks

New member
אני גם אוהבת את קרייג

תורידי key to my heart זה השיר שאני הכי אוהבת שלו...

Mc Shuf Shuf

New member
עם כבר קרייג אז...

משהו חמוד שלו craig david and sting - rise and fall ועוד המלצה bone thugs- home

Mc Shuf Shuf

New member
ועוד משהו...

brian mcknight- shoulda woulda coulda ובכלל כל הדיסק האחרון שלו מעולה

Sister G

New member
באמת שיר פ33ה

אבל דווקא פחות אהובים עליי מהקלאסיקות - Seven Days, Fill Me In וכו' אם את רוצה אני יכולה להמליץ לעל שירים שלו שלא מופיעים בדיסקים שלו וכל מיני רמיקסים טובים

Peach on rocks

New member
יש לי כמה

רמיקסים שלו רגאיי ואחד עם usher אממ אבל השיר הזה ... ממש לדעתי.... אחד הטובים ואני מזה לא יודעת למה כי זה לא הסגנון שלי מושי וושי וכל זה.. אבל הקול שלו מד-הייים! וrise and fall זה גם יפה... סטינג וקרייג זה שילוב טוב ביחד! את מוזמנת להמליץ:))

Sister G

New member
הנה כמההמלצות

ואגב, השיר עם אשר הוא לא באמת עם אשר, זה רמיקס לפיל מי אין - Fill Me in Full Crew Remix שהפך ל-Fill Me In Pt. II והנה כמהבטובים מאוד: Woman Trouble No More Seven Days (Full Crew REmix) Nobody Has To Know - שיר שממש, אבל מ-מ-ש מזכיר לי את U Got It Bad של אשר Say the Word ואם תמצאי את הגרסה לייב של 7 days שהיא פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה והוא שילב שם כל מיני רמיקסים וקטעי ראפ מהרמיקסים, אין, אין על השיר הזה!!!! ממש מומלץ!!! Apartment 543 4 times a lady זה חלק מקווה שתאהבי

Peach on rocks

New member
תודה מותק:)

4 times a lady אחד היפים.... הורדתי אותו לפני שנה ככה... קרייג הזה!!!! שיהייה בריאאאא

למעלה