) והם אמרו לי שזה לא יגיע אליהם...או שנמאס להם ממני או שבאמת לא יגיע.. דיברתי עם "דיסק סנטר" והם אמרו שבעוד יום-יומיים זה יגיע אליהם.. רק חבל שעוד יומיים זה שבת
אני כבר הזמנתי האמת את ה-Limited מאמזון (יוצא כנראה הרבה יותר זול...) בנוסף לעוד סרט DVD לאוסף-The Doors של אוליבר סטון... אנא עדכן אותנו שזה יגיע אליהם ליאור כולל מחיר. באמת נראה לי שזה לא יגיע לטאוור. כמובן שיש רק חנות אחת בארץ שאפשר לסמוך עליה...
אל דאגה, אני אעדכן אותכם! אם באמזון זה באמת יצא יותר זול, וזה עדיין לא יגיע לדיסק סנטר, אני גם יזמין מאמזון, במילא יש לי חבילה פתוחה שם... תגיד תומר: שאתה מזמין חבילה, אתה משתדל שהיא תצא מתחת ל-50$ נכון? (כי אם זה מעל 50 דולר אתה משלם מכס...)
יצא לי פעמיים לשלם בזמן האחרון על הזמנות עוד 50 ומשהו שקל לדואר בנוסף להזמנה עצמה והמשלוח,אבל אני לא ממש מסתכל על זה... אני פשוט מזמין מה שאני רוצה אבל צריך לשים לב שעל כל מוצר שאתה מוסיף למשלוח מחיר המשלוח עולה... המחיר משלוח האחרון שלי בלבד עלה 19 דולר...אבל על מוצר אחד זה בדרך כלל 5 דולר.
אם אתה מזמין משהו מעל 25$ וכתוב עליו שיש עליו משלוח חינם, אז כל מוצר שכתוב עליו את זה עם סמל של משאית, אז יהיה משלוח חינם, וכל הדיסקים של אירוסמית' שיש שם, יש עליהם את הסמל הזה, לכן המשלוח בארה"ב חינם. עכשיו, אני מזמין תמיד דרך Mustop שיש להם סניף בארה"ב, והמשלוח לארץ של דיסקים עולה 17 דולר כולל הכל... פעם הזמנתי 5 דיסקים וביקשתי את זה בחבילה אחת, אז הם שמו לי את זה בקופסא וזה יצא 22$... המחיר לא ממש מפריע לי, אבל יש דרכים להוזיל את זה, וזה יותר טוב