למי שמכיר את trand micro scan mail

shaharc7

New member
למי שמכיר את trand micro scan mail

היי איך אני "מכריח" את התכנה (שיושבת כמובן על ה exchange ) לקבל אי-מיילים מכתובות מסויימות (כאלו שמשום מה היא חוסמת את האי-מיילים מהם מסיבות אלו או אחרות) ? תודה

Arielvista

New member
אתה בטוח

שהחסימה נובעת מה-Scan mail? אצלי אין שום הגדרה שנוגעת בכלל בחסימת דומיינים. תבדוק בדיוק מי חוסם ולמה.

shaharc7

New member
השאלה שלי היא...

נגיד ואני רוצה "להכריח" אותו לקבל אי-מיילים מכתבת מסויימת-האם זה אפשרי ? הייתי גם מעוניין לדעת-האם זה אפשרי ש"יוזר" מסויים יקבל אליו לתיבה את כל מה שנשלח אליו (ללא סינון, לצורך העניין-אפילו אם זה וירוסים)

Arielvista

New member
אצלי יש scan mail

א. אין שום הגדרה לגבי חסימת דואר עפ"י השולח. תוודא מי באמת חוסם לך דואר. ב. אני לא מכיר דרך לעשות סריקה סלקטיבית. זה הכל או כלום...

shaharc7

New member
אבל שווה לבדוק אפשרות כזו, נכון ?

פשוט-מאז ששמתי אותו יש לי איזה כמה כתובות שלא מגיעול אלי והייתי רוצה לבודד את הבעיות ואחת האפשרויות שלי היא זו

פוֹלי

New member
גם אני עובדת עם trend micro ולא

ידוע לי על שום חסימה שהיא מבצעת, היא רק סורקת, אבל המייל יגע בכל זאת, עם הודעה של הסרת הקובץ הנגוע. מה עוד אתה מריץ? אולי esafe שחוסם עוד לפני שזה מגיע לשרת ה exchange?

shaharc7

New member
אני לא משתמש ב esfe

הייתי בעבר... שאלה לי-אם אני סורק תיבה מסויימת והוא מוצא בה וירוסים (ומוחק אותם) האם הוא מוחק גם אי-מיילים שלמים (מלל וכאלה...או שאני חוסך את הסיכון הזה) ? תודה

למעלה