למי שמגיע לפריז

Nirvana0

New member
למי שמגיע לפריז

ובא לו לקבל סיור גאה מודרך הנה לינק paris gay village לארגון שיישמח להדריך ולכל שאלה שלכם. ולינק לוידאו קליפ (הלא מצונזר) של השיר Toi T'en Rêves את המילים תצליחו להבין בקלות רק מצפייה בקליפ ג'ניאל. אה ושלום לכולם איפה שטי אגב? בשבועיים האחרונים אני מבלה המון זמן וקצת יותר מדי מהמון בבנליו בייחוד ה 93 (למי שלא מכיר זה האיזור שבו פרצו מהומות ילדי המהגרים דור שני שלישי שהם בעצם צרפתים מלידה) ומה אני אגיד לך יש הרבה רשמים, ניחוחות והגיגים. בסה"כ פרברי פריז וכמה שונה הריח, הנוף והתחבורה
. יאללה זזתי

een ogenblik

New member
עכשיו באים?

רק חזרתי מסוף שבוע בפריז, בו המשפחה גררה אותי לתערוכות מתערוכות שונות. טוב, לא נגררתי, הלכתי ברצון, אבל זו לא הנקודה. מצורפת תמונת אנשים בפריז - משחור עד לבן.

Nirvana0

New member
../images/Emo10.gif

מה אני אשמה? שרלוט הפותחת בקלפים לא עלתה על זה שתגיעי לביקור, אני לא אלך אליה יותר
בפעם הבאה תתקשרי, אשמח לראותך. ואת תפוז אני מחרימה מהיום, איףףף איזה ייאוש עד שעולה הדף ותקיעת מסך לחינם. תגידו גם לכם יש בעיות בגלישה בתפוס/ז? כי בשאר האתרים הכל חלק, רק תפוז סוחט ממני את כל האטרף. לילה

ro99

New member
)(*&#@%$ תפוזזזזזזזזזז!

מה פה קורה פה אתכם? כבר כמה ימים זה ממש סיוט לגלוש פה. יאללה, די כבר! מה, חסר פתאום ישראלים עם הבנה ב-IT שיכולים לתקן את זה?... עבדים היינו במצרים ואז חצינו את ים סוף ומדבר או שניים רק לגלות את פתח-תקווה ועפולה (ואילת, מסתבר). כמה אפשר עוד לסבול? רחמים! גרררררררררררררר

eig

New member
יקירתי....

את מתחילה להשתמש בשפה לא לך. הריי למה שלחנו אותך להתלבן במערב אירופה? אנחנו בגדול יודעים שאת...אממ...פרייענקית...but you don't have to practice it in front of everybody. (וזה לא משנה מי נעלב, זה רק משנה שבולי נהנה!)

למעלה