למי שמבין

gizmo21

New member
למי שמבין

יש לי שאלה השאלה שלי כזאת אם נניח אני מתאמן (מתחיל) ואני עובד בצורה כזאת: אני שם משקל סביר לא כבד מאוד ולא קל מאוד ואני עובד לאט עם תנועה נכונה כאשר יש דגש על התנועה השלילית אני לא שם משקל כבד ממש כי אמרו לי רפואית שאני צריך לעבוד לאט לאט ולא להשתגע במשקלים הקטע שהמטרה היחידה שלי היא לעלות כושר ולנפח האם לדעתכם יש סיכוי אפילו לתווך הרחוק שהגוף יכול להתנפח ככה? כי אני כבר רואה תוצאות אני 3 שבועות באימון ועוד דבר אומרים שבתור חימום צריך לעשות שכיבות סמיכה ומתח אבל לפי מה שניסיתי זה בשבילי משקל כבד למרות שאני רזה :) (אומרים שמתחילים עם משקל הגוף) מה שאני שואל בגדול האם קיים דבר כזה לנפח את הגוף בלי להחנק מהמשקלים?? או שאפשר גם עם משקלים סבירים? הבנתי את הקטע של RM1 אבל אני לא יכול לבדוק כי המכון שלי בבית לא רשום משקל על הפלטות (משקולות) דרך אגב אני בן 21 בתודה מראש

ברוך הבא

למתאמנים מתחילים נמליץ לעבוד על משקלים קלים בהתחלה על מנת לשפר את הקורדינציה שלהם, להתאים את מערכת העצבים, לא להעמיס במכה אחת על השרירים ולהקל בלימוד הטכניקה בחדר כושר. אצל מתחילים נראה תוצאות בטווח זמן קצר יחסית (מספר שבועות), כאשר עם הזמן גרף השיפור יתמתן. כמו כן נמליץ על 2-3 אימונים בשבוע של כל קבוצות השרירים למשך תקופה של 6 שבועות. לאחר מכן נשנה תוכנית. לשאלתך ניתן לראות תוצאות יפות בשיטה שאתה עובד. כך בחשבון שבמשך הזמן תתחזק ותוכל להרים משקלים כבדים יותר, אבל לאורך זמן תעצר בסוף ואם תרצה להמשיך לגדול תצטרך להרים משקלים כבדים ! לגבי מתח ושכיבות שמיכה זה תלוי במתאמן, בכוחו ובמשקל גופו. (מי זהה"אומרים" ?). לחימום הגוף בצע ריצה, אופנים או חתירה. חימום ספציפי לקבוצת שרירים אתה לא צריך כרגע כי אתה אמור לעבוד על משקלים קלים. לידיעתך ע"פ מחקרים ניתן לומר בודאות שלמתחיל בחדר כושר אין צורך לבצע יותר מסט אחד לקבוצת שרירים. מקווה שעזרתי ובהצלחה רמי

למעלה