למי שמבין...

EfRa1m

New member
למי שמבין...

שלום קוראים לי אפרים,ואני בן 10. אני חושב שאין לי בעיה רצינית כל-כך,כמו לחלק מהאנשים פה,אבל עדיין,היא מאוד מפריעה לי. אני נכנס למיטה בסביבות 9:30-10:00 (מתאמץ...לא תמיד) וקורא ספר ל10-20 דקות.. ואז מתחילה הבעיה...אני פשוט לא נרדם.מתהפך,עוצם עיניים,חושב על דברים אחרים ומה לא. אבל בבוקר אני מתעורר עם שקים בעיניים ואמרו לי שאני אפילו נראה חולה... זה מפריע לי מאוד להתרגז בבצפר... שמתי לב שכשאני מתקלח אני נרדם מהר יותר... יש לכם פתרון בשבילי?

דנטל

New member
אני אגיד לך מה הבעיה שלי עם ספרים

על כל אחד ספר משפיע אחרת. עלי זה משפיע ככה שאחרי זה מתחילים לי הרהורים על מה שקראתי. איך אפשר לישון ככה כשהמחשבות מתרוצצות? אי אפשר. אז איך עושים שלא יהיו מחשבות? נרגעים. מקלחת זה כנראה משהו שמרגיע אותך. זה מרגיע הרבה אנשים. ויש עוד הרבה דברים שמרגיעים והם משתנים מבן אדם לבן אדם, אז אתה צריך למצוא מה עוד מרגיע אותך. אולי מוסיקה שקטה, אולי איזה סוג של תה. צריך למצוא את הדרך שתרחיק ממך את הדברים שמטרידים אותך... ואחד מהדברים שמטרידים אותך הוא זה שקשה לך להרדם. במקום להרגע, אתה מתאמץ נורא. גם אצלי זה היה ככה במשך שנים. מהפחד שלא ארדם ומהלחץ שצריך לקום בבוקר, לא יכולתי לישון. היה לוקח לי בסביבות שעתיים וחצי להרדם. אני מבינה לגמרי את התסכול שלך
. אז מה בדרך כלל מרגיע אותך? אתה יכול לישון עם מוסיקה?

למעלה