למי שמבין מישו יכול לתת לי פסקול או מנגינה של איזה שיר דרמטי יפה..לא משנה מה....
ש שי קרןןןן New member 9/10/06 #1 למי שמבין ../images/Emo32.gif מישו יכול לתת לי פסקול או מנגינה של איזה שיר דרמטי יפה..לא משנה מה....
מ מושיק20 New member 10/10/06 #5 אולי זה יעזור. . . . . . Christina Aguilera- Hurt Evanescence- My Immortal (Rock Version) m Shakira- No
אולי זה יעזור. . . . . . Christina Aguilera- Hurt Evanescence- My Immortal (Rock Version) m Shakira- No
ש שי קרןןןן New member 10/10/06 #6 תודה מושיק..באמת שיר מדהים אבל.. אני צריך רק למנגינה בלי קול ומילים..רק מנגינה....אם הייתי צריל שיר לא הייתי מבקש עזרה..אני זקוק רק למנגינה..
תודה מושיק..באמת שיר מדהים אבל.. אני צריך רק למנגינה בלי קול ומילים..רק מנגינה....אם הייתי צריל שיר לא הייתי מבקש עזרה..אני זקוק רק למנגינה..
מ מושיק20 New member 10/10/06 #7 תנסה אולי להוריד את גרסת הפלייבקים אם כבר דרמה אתה יכול להוריד פלייבק מצוין- ללא קולות ליווי ללהיט האחרון של ריאנה "Unfaithful"
תנסה אולי להוריד את גרסת הפלייבקים אם כבר דרמה אתה יכול להוריד פלייבק מצוין- ללא קולות ליווי ללהיט האחרון של ריאנה "Unfaithful"
M Music4Life New member 10/10/06 #8 שי כנס מה קורה? זאת יפעת חחח קיצר יש שיר יותר נכון מנגינה- רקוויאם לחלום זה ממש דרמתי, מומלץ
ש שי קרןןןן New member 10/10/06 #9 תודה לכולםםם מושיק,לא אהבתי חח יפעת כן אהבתי!! אני מוכן לעוד אפשריות אני חיב לפחות 5 מנגינות
ש שי קרןןןן New member 10/10/06 #14 אני אהבתי,מי שביקש ממני לא..הוא מחל מחליט אני נותן לו רק הצעות....והוא מאשר..לא אתחיל לספר למה בכלל אני רוצה אבל זה באמת חשוב.. אז תודה..ותחשבו על עוד....
אני אהבתי,מי שביקש ממני לא..הוא מחל מחליט אני נותן לו רק הצעות....והוא מאשר..לא אתחיל לספר למה בכלל אני רוצה אבל זה באמת חשוב.. אז תודה..ותחשבו על עוד....
ל לוטם חן New member 10/10/06 #10 בפסקול הסרט טיטניק תוכל למצוא מנגינ ות דרמטיות כמו כן גם במוהיקני האחרון וב-sprits of the world