למי שמבין באמת איזה סקייט יש אם פופים חוץ מאלאמנט? אני מחפש סקייט חדש
S sk8er New member 20/3/02 #3 dizinteria יא שקרן!!!!! לליטוויט שלך אין שום פופים ניסיתי אותו אצלך והפופים לא משהו עם מישהו רוצה פופ אמיתי: אלמנט!!!!(ולא רק בגלל שיש לי אלמנט)
dizinteria יא שקרן!!!!! לליטוויט שלך אין שום פופים ניסיתי אותו אצלך והפופים לא משהו עם מישהו רוצה פופ אמיתי: אלמנט!!!!(ולא רק בגלל שיש לי אלמנט)
M matan_fla New member 20/3/02 #5 זה לא הולך ככה כל קרש שונה מאחר אין לחברה מסוימת יותר פופ מחברה אחת לכל קרש של אותה חברה יש גודל שונה וכארבים שונים פשוט תקנו מה שנוח לכם לא לפי חברה
זה לא הולך ככה כל קרש שונה מאחר אין לחברה מסוימת יותר פופ מחברה אחת לכל קרש של אותה חברה יש גודל שונה וכארבים שונים פשוט תקנו מה שנוח לכם לא לפי חברה
D dizinteria New member 21/3/02 #6 sk8er רק בגלל שקנית קרש גרוע זה לא אומר שאתה צריך לשנוא את כל העולם! תן לי לעזור ,פתח את ליבך כי אני יודע שאתה יכול.
sk8er רק בגלל שקנית קרש גרוע זה לא אומר שאתה צריך לשנוא את כל העולם! תן לי לעזור ,פתח את ליבך כי אני יודע שאתה יכול.
S sk8er New member 21/3/02 #7 אני עזרתי..!! אני לא שונא את כל העולם רק אותך כי (אתה יודע למה). ועזרתי לו, אמרתי לו שלאלמנט יש פופ טוב ושיקנה
אני עזרתי..!! אני לא שונא את כל העולם רק אותך כי (אתה יודע למה). ועזרתי לו, אמרתי לו שלאלמנט יש פופ טוב ושיקנה