למי שלא שמע --->

MiToOsH

New member
למי שלא שמע ---> ../images/Emo104.gif

ב-29.8, לא זוכרת באיזה שע, הופעה של מוקי, מיכה שטרית וכמובן יובל בנאייייייי בקאמל, חיפה (חוף דדו דרום)...

vegi force 1980

New member
שעה 21:00

מוקי מארח את יובל בנאי ואת שלומי ברכה מיכה שיטרית???????? על זה לא שמעתי

MiToOsH

New member
מממממ.... ../images/Emo104.gif

הייתי אתמול בקאמל.... זה מה שהיה כתוב....

MiToOsH

New member
אמרתי... ../images/Emo104.gif

בחוף דדו דרום (בחיפה כמובן), יש בית קפה- מסעדה שניקרא "הקאמל" (גמל..), אז באזור שלו יש אמפי ושם (אני חושבת) הם אמורים להופיע

NiTanya

New member
בבקשה בבקשה

אם מישהו יודע כמה עולה ההופעה שיגיד לי..

MiToOsH

New member
חופשיייייתת ../images/Emo104.gif

הם לא יכולים לקחת כסף על כניסה לים...

MiToOsH

New member
אההממ.... מצטערת.... ../images/Emo104.gif

אני לא חיפאית אז אני לא ממש יודעת את הקווי אוטובוסים וכל זה... אבל אני חושבת שאם אתה באזור חיפה או קריות ותופס מונית ומבקש לקאמל אז ידעו להביא אותך....

N a V e

New member
אני מה זההה מבואס.

אני לא אהיה באיזור להופעה הזאת!!!!!! עד שכבר הוא מגיע לכאן,אני אהיה במרכז!!!! וואי איזה בעסההההההההההההה אגב,אלישי,להגיע לדדו זו לא בעייה.(הייתי מזמין אותך להגיע איתי אם אני הייתי נוסע...
) תנסה לארגן כמה חברים לקחת מונית גדולה לדדו. אם לא,סע למוצקין או קרית חיים וקח רכבת...יש תחנה ממש ליד הקאמל. נסעתי לשם עם חברים לים הרבה פעמים בחופש הזה...

vegi force 1980

New member
מי רוצה להגיע לכאמל ומאיפה??

אם אתם בחיפה אז קו 44 א מגיע ישר לשם בערך מה גם שאם מגיעים לקניון חיפה אז זה 10 דקות הליכה ברגל יש תמיד גם מוניות שירות ולעשירים בנינו יש מונית בהזמנה לחזור מההופעה יהיה יותר קשה למי שאין לו אוטו כי זה יגמר מאוחר יחסית

MiToOsH

New member
אהה נכון ../images/Emo104.gif

תחנת חיפה - חוף הכרמל זה בדיוק ליד, לא?

MiToOsH

New member
בשלטים כתוב... ../images/Emo104.gif

מוקי, מיכה שטרית ויובל בנאי.... אבל אולי מוקי או יובל בנאי יארחו את שלומי ברכה בהופעות שלהם.... לא יודעת

vegi force 1980

New member
אכן תחנת רכבת חוף כרמל זה ליד

אבל לחזור משם תהיה בעיה כי זה מתחיל באיזה 21:00 אז זה יהיה לפחות שעתיים או שלוש.... אז אני אישית מציע לכם להתכונן להעברת לילה בחוף או משהו כזה

MiToOsH

New member
למה ליילה בחוף? ../images/Emo104.gif

יש שם המווווווווווווון מוניות... חחחח עם ההודעה הזאת הפכתי לחביבת הפורום? :)

למעלה