למי שלא שם לב.

TEENAGER1

New member
למי שלא שם לב. ../images/Emo13.gif

יש בוואלה כרגע ספיישל משפחת בנאי. משהו איכותי ביותר
בתקווה שהקישור יעבוד. אם לא - פשוט תיכנסו לוואלה מוזיקה. אגב, יום אחד אני עוד אבין את המשפחולוגיה שמה

TEENAGER1

New member
../images/Emo12.gif

יש שם גרסה של מאיר ל"יש לי סיכוי", ואני יכולה להישבע ששומעים את אביתר ברקע. וכתוב שזה מתוך דיסק "מאיר בנאי-אקוסטי", שבכלל לא ידעתי על קיומו

אכן...

אביתר נמצא שם ברקע, הוא שר את השיר עם אחיו (אביתר עושה קולות רקע) והשיר שאחרי הוא "אצלך בעולם" שזה שיר של מאיר שגם לו הוא ואביתר עשו חידוש יחד באלבום האקוסטי והם עושים בית בית בערך... זה אלבום מעולה ומומלץ... הוא מדהים... (גם מאיר וגם האלבום...
) ולגבי המשפחתולוגיה אני מכירה אותה מצויין (יש הטוענים שיותר טוב מהם...
) אז אם יש שאלות אני כאן... וכבר כתבתי כאן הודעה עם משפחתולוגיה חלקית (שגם היא סביר להניח יותר ממה שתצטרכי) אז... את מוזמנת לבדוק בארכיון... אם יהיה לי כוח אני אשלח לכאן קישור עוד מעט...

TEENAGER1

New member
אוקיי ../images/Emo12.gif

כשיהיה לי כסף אני אקנה את הדיסק הזה
ואם תוכלי לעזור לי עם המשפחולוגיה הזאת זה יהיה נחמד
איך בדיוק קשורים זה לזה האנשים הבאים: יוסי בנאי גברי בנאי אהוד בנאי מאיר בנאי אביתר בנאי יובל בנאי אורי בנאי אורלי (זילברשץ-)בנאי אורנה בנאי ארקדי בנאי
סתם נזכרתי פתאום בסיפור שאהוד מספר בהופעה שלו על המונית
שכחתי מישהו? אני יודעת שאביתר, אורנה ומאיר אחים, והם בני דודים של אהוד. יובל ואורלי נשואים. ויוסי הוא האבא של כולם או משהו

חחחחחחחחחחחחח

יוסי הוא האבא רק ל יובל........ זה נורא משעשע שכולם חושבים ככה... בכל אופן שלחתי לך קישור... נ.ב: איזה סיפור של אהוד על מונית???

TEENAGER1

New member
נו מה ../images/Emo122.gif

הוא הכי זקן מהבנאים המוכרים
ותודה על ההסבר. אז מה אם מחר אני אשכח את זה
ויש סיפור מצחיק שאהוד מספר בסיבוב ההופעות הנוכחי שלו... זה באמת מעניין אותך?

TEENAGER1

New member
אוקיי, זה הולך ככה...

הסיטואציה: שעת לילה מאוחרת, אהוד בנאי עם גיטרה, עולה על מונית אי שם
חושך, הנהג לא מזהה אותו. נהג המונית: אני רואה שיש לך גיטרה... אתה מנגן? אהוד: לא מנגן רציני... אתה יודע, מנגן. נהג המונית: מה, אתה מנגן בחתונות? אהוד: לא משהו רציני. מנגן. נהג המונית: אתה מנגן עם זמרים? אהוד: האמת הופעתי עם כמה זמרים. ברי סחרוף, רמי פורטיס... נהג המונית: (מתפרץ) אלה זמרים אלה?! אלה לא יודעים לשיר! היום כל אחד חושב שהוא יודע לשיר, וישר קוראים לו זמר! אבל אתה יודע מה אני הכי לא סובל? אהוד: מה? נהג המונית: את משפחת בנאי. שמה, כל אחד יותר גרוע מהשני. יוסי בנאי עוד איכשהו, יודע לשיר. אבל השאר? כל ההצלחה שלהם והכל זה רק בגלל שקוראים להם בנאי. אף אחד שם לא יודע לשיר. אהוד: אף אחד? נהג המונית: לא. כל אחד יותר גרוע מהשני. אתה יודע מי הכי גרוע שם? אהוד: מי? נהג המונית: אהוד בנאי. זה, אין לו כלום. הוא לא יפה, הוא הולך עם כובע מצחיק כזה כל הזמן ומשקפיים. והוא לא יודע לשיר, גם קול אין לו. והשירים שלו? "הילד בן שלושים יש לו חום גבוה", זה שיר זה? זה דו"ח רפואי! תאמין לי, אני לא יודע מה אנשים מחזיקים ממנו. ממשיכים בנסיעה. בסוף הנסיעה אהוד משלם, ואז- נהג המונית: רגע מה, אתה לא גם ממשפחת בנאי? אהוד: כן, אני ארקדי בנאי. אהוד מתרחק משם במהירות האפשרית.
הוא טוב

הייתי רוצחת

את הנהג מונית הזה אם הוא אכן קיים.... אף אחד לא יעליב ככה את משפחת המלוכה!!!!!!!!!!!!
אבל אכן משעשע...
[אם מישהו היה אומר לי משהו כזה עליהם הייתי בוכה...]

אחינעם2

New member
עזרה

אם מישהו יודע מה המילים של "משיב הרוח" אני אשמח לדעת גם.ו...איפה אפשר להשיג אותו??תודה וליל מנוחה.

לא אין.

אבל בעטיפת האלבום "דומינו" מאיר בנאי
וארקדי דוכין כתבו שם "מאיר דוכין" ו"ארקדי בנאי"... אז משם זה נלקח.

Rony f

New member
אצלך בעולם במקור לא של מאיר בנאי

של מישהו אחר ושכחתי מי זה =/

למעלה