אוקיי, זה הולך ככה...
הסיטואציה: שעת לילה מאוחרת, אהוד בנאי עם גיטרה, עולה על מונית אי שם
חושך, הנהג לא מזהה אותו. נהג המונית: אני רואה שיש לך גיטרה... אתה מנגן? אהוד: לא מנגן רציני... אתה יודע, מנגן. נהג המונית: מה, אתה מנגן בחתונות? אהוד: לא משהו רציני. מנגן. נהג המונית: אתה מנגן עם זמרים? אהוד: האמת הופעתי עם כמה זמרים. ברי סחרוף, רמי פורטיס... נהג המונית: (מתפרץ) אלה זמרים אלה?! אלה לא יודעים לשיר! היום כל אחד חושב שהוא יודע לשיר, וישר קוראים לו זמר! אבל אתה יודע מה אני הכי לא סובל? אהוד: מה? נהג המונית: את משפחת בנאי. שמה, כל אחד יותר גרוע מהשני. יוסי בנאי עוד איכשהו, יודע לשיר. אבל השאר? כל ההצלחה שלהם והכל זה רק בגלל שקוראים להם בנאי. אף אחד שם לא יודע לשיר. אהוד: אף אחד? נהג המונית: לא. כל אחד יותר גרוע מהשני. אתה יודע מי הכי גרוע שם? אהוד: מי? נהג המונית: אהוד בנאי. זה, אין לו כלום. הוא לא יפה, הוא הולך עם כובע מצחיק כזה כל הזמן ומשקפיים. והוא לא יודע לשיר, גם קול אין לו. והשירים שלו? "הילד בן שלושים יש לו חום גבוה", זה שיר זה? זה דו"ח רפואי! תאמין לי, אני לא יודע מה אנשים מחזיקים ממנו. ממשיכים בנסיעה. בסוף הנסיעה אהוד משלם, ואז- נהג המונית: רגע מה, אתה לא גם ממשפחת בנאי? אהוד: כן, אני ארקדי בנאי. אהוד מתרחק משם במהירות האפשרית.
הוא טוב