למי שלא יודע

kiyossi

New member
למי שלא יודע

עבודות התשתית בכניסה ללפיד (המסלעה והשביל העקום)מבוצעות על תוואי כביש הגישה החדש שיסלל עם עבודות הסלילה של מע"צ. זאת אומרת שמישהו לא קרא את המפה- כל ההשקעה ירדה שוב לטימיון. אנחנו רגילים לזה וגם זה כנראה יעבור הלאה ואף אחד לא יקח אחריות. תושבים יקרים-לא לשכוח להעביר מיסי ועד בזמן.

ולמי שכן יודע

כל האחראים לזה הם "הצוות" המוביל, דהיינו חברי המליאה לשעבר (התב"רים עברו דרך טמי) וחברי הועד הקודם אז.... יאללה לפנות מקום לכוחות חדשים, אולי אתם כבר עייפים ולא רואים בעיניים כי מפה כל אחד יכול לקרא!!!

kiyossi

New member
לידיעתך ידידי

א. "הצוות" כולל לא רשמית 9 חברי ועד "מוצלחים", ולמעשה קיימים 4 מוצלחים אם איני טועה המקבלים החלטות (ברובם שגויות) עבור 550 משפחות שמתוכם כ- 30% המשלמים מיסי ועד. ב. אם תוכל למנות 9 מתנדבים שפויים עם רקורד בעשייה כמו טימי,דוד משה, עובד ואחרים שלא מסוכסכים עם חבריהם ועם עצמם תודיע לי-כי יהיה לך קשה למצוא. שבענו מדיבורים. בברכה

ולידיעתך!!!

היחיד מבין כל מי שמנית שעשה משהו עם קבלות, ויתרה מכך לרווחת התושבים הוא עובד. אולי תפרט איזה רקורד בעשיה יש לטימי ומשה דוד? אני יודע עפ"י דו"ח ועדת גולדמן שטימי רק הפריע לניהול ישיבות מליאה יחד עם שמעון סוסן ומשה דוד לא טמן ראשו בחול. אז אם ישיבות המליאה מתקיימות כפי שפורסם (מילים שאיני מסוגל להעלות על הכתב) אז איך בכלל אפשר להשיג משהו במועצה בכלל וללפיד בפרט? במקום להתחבר לראש המועצה, לדעת לפרגן וללקק - כן זה לא בושה - אולי אפשר היה להוזיז כמה דברים כאן בלפיד. מוסר השכל - הועד וחברי המליאה הקודמים - פסה, פנו דרך לכוחות חדשים ונקיי כפיים.

אתה סתם פוגע בטימי

אתה הרי יודע שהועד מזדרז לעשות את העבודות כדי להעמיק את הגרעון ולהקשות על הקדנציה הבאה של טימי בועד. טימי יוצא כאן הכי פראייר כי אין לו קשר לעבודות ועכשו אתה מאשים אותו בפאשלות שנעשו בעבודות. אני חושב שהועד עושה כאן משהו בחיפזון חודשיים לפני שהוא הולך הביתה ובאופן ציבורי לא נהוג לעשות בסיום קדנציה השקעות במליון שקל שאין להן כיסוי. תבדוק את כל ההודעות הקודמות שלי ותראה שאני הייתי נטראלי. אבל אני מתחיל לקלוט שיש אנשים שרוצים להזיק וזה לא מקובל אגב עבודות הסלילה של מעצ זה לא תב"ר.תשלוט בחומר.

שרשור מעניין וראוי להקפצה....

ושוב ברור, מדוע הוועד והטימים למינהם צריכים ללכת!! תודה ראינו למדנו עכשיו אומרים לכם תודה ושלום! צריך שינוי בלפיד! ובהחלט אפשר לתת לדור אחר של פעילים לנסות!

beniAL

New member
אתה בטח לא יודע

אתה בטח לא יודע את העובדות אילו ידעת לא היית כותב שטויות, תתקשר ותקבל תשובה והסבר מנומק.

להתקשר למי??? הלו יש מישהו בבית???

עוד חכם קם? מי מאכיל אותך ? לך תבדוק בתכניות של ג'קי מאיפו הביא אותם. אינשאללה שהוא ואתה צודקים. הבעיה שג'קי הפטיש והחברה לא יהיו כשהפאדיחה תתגלה וכספנו יעלם.

JACKY35

New member
אתה יודע ????

ע"פ התכנית של מע"צ תוואי הכביש לא פוגע בפיתוח תשתית הכניסה לישוב {אתה מוזמן לעיין בתכנית שנמצאת אצלי} ולצערך ההשקעה לא ירדה לטימיון אגב אתה יודע מי מהמתנגדים השחית את השלט?? שאתה כמשלם מסי ועד {בתקוה} ואני שותפים במימון השלט כחלק מהוצאות התשלום על העבודה בכוונתי להגיש תלונה למשטרה על השחתת רכוש ציבורי במזיד אני פשוט בהלם לאן השנאה תוביל אותנו ??????

kiyossi

New member
ג'קי היקר

1.אם אתה צודק אז "לשמחתי"=איני אויבך 2.מי שמשחיט רכוש ציבורי כלשהו הינו עבריין-ובוונדליזם המשטרה תטפל. 3.אם אתה זקוק לסיוע בנושא זיהוי ושמירה פנה אלי בפרטי-אשמח לעזור ולתרום מניסיוני-נקווה שלא נצטרך זאת.

JACKY35

New member
אשמח ללשוחח

פונה אליך בבקשה אבל לאן ? איזה פרטי ? אתה הרי יודע את שלי 050 304644 אתה כנראה מכיר אותי מקרוב אז קדימה *** ב 2001 הושחת השלט של חברת ערים בשתוף ועד הישוב *** ב 2002 הושחתו הפנסים { תאורה נמוכה } בפארק כניסה לישוב *** ב 2003 לאורך שנה זו משחיתים באופן מבוקר ואף לוקחים { אני עדין} טפטפות ומחברים שונים וגורמים בזדון לאיבוד מים וזה אני אומר באחריות ע"מ לפגוע בפעילות הגנן והועד { ואני מכיר אותם} עזור לי ולך להפסיק את השנאה בתוכנו כל טוב

kiyossi

New member
אני לא מאמין שאתה חושב

שמי שעשה מעשי וונדליזם אלו עשה זאת מסיבה פוליטית או כנגד הועד. אני מודע להרס המנורות בפארק למעלה אך לדעתי ומניסיוני ( משטרה לשעבר) מי שמבצע מעשים כאלה הם חבורות נוער (לא חייבים להיות מהישוב) משועממים. קשה לשים את היד על שכאלה מישום מירווחי הזמן שבין הארועים. ניתן להפנות את תשומת ליבם של התושבים שינחו את ילדיהם למען ישמרו על הרכוש המשותף של כולנו. אם תוכל להצביע על מיקום קבוע של תופעות השחתת רכוש ניתן להעמיד מצלמות זעירות עם משדר אליך או למכשיר הקלטה זמין ואז לתפוס על חם את המשחיתים, או אז התוצאות יהיו שונות כאשר יועמדו אלה לדין. אשמח אם קוראי שורות אלה ישתפו פעולה וידריכו את ילדיהם לדווח על מעשים שהם היו עדים להם לפני שיגרמו לאי אלה אי נעימויות . אגב ג'קי-פרטי בתיבת המסרים,לא פלאפון. אהיה איתך בקשר בימים הקרובים. שבוע טוב

ג'קי, אני מקווה שאתה יודע על מה אתה

מדבר. בדוק היטב את התוכניות, כולל הכיכר והאופציות להזזתה! הלוואי שאתה צודק. אבל אני בכלל לא בטוח....

JACKY35

New member
התכנית אצלי אתה מוזמן לעיין

יקירי אני מלווה את הפרוייקט מאז 2002 ולשמחתי פרוטוקולי הישיבות צמודים לתכניות , אני מלא גאווה מההתקדמות של העבודות ואני מקווה שלא תהיינה התנגדויות שיצוצו ויפריעו למהלך עבודות ההרחבה הן בכביש 446 והן בתוך לפיד כי אנו לשמחתי אחרי כל שלבי האישורים וההיתרים שבוע טוב ושקט לכולנו ד"ש לאורנה

למעלה