למי שלא ידע

Rain Star

New member
למי שלא ידע

תוכננה הופעה ב-28 לחודש בבארבי החדש בכפר סבא. אבל פתיחת הבארבי נדחתה, ויחד איתה ההופעה... אבל מה? ההופעה הוחזרה עכשיו לתאריך המקורי... אז...28/2 האנשים החדשים בבארבי כפר סבא 85 שקל כרטיס אפשר להדפיס קופון הנחה של 10 שקל מהאתר שלהם תבלו

סנטה

New member
תהנו אנשים ! תהנו כל עוד אתם יכולים

Rain Star

New member
אתה?! אתה רוצה ממני מכות?

אתה לא נוסע לשום הופעה בשום בארבי (ושיהיה לך ברור שאתה מתייצב בבארבי תל אביב ב-21 למרץ) שלא תעיז לעשות לי את זה!!

Rain Star

New member
סתם כי...

משעמם לי נורא, ולא רציתי לפתוח הודעה חדשה....אבל משעמם לי!! אז מה עושים?...כותבים הודעה חדשה בפורום...... שמעתי אתמול את ההופעה מעזריאלי ונזכרתי בקטע שעברי עשה רק שם... נכון יש את "הסיפור" של מרי לנצח?...ו-אם יהיה לך מזל של יותר טוב כלום...והבית הנוסף במשהו אמיתי ובליאונרדו?...אז הנה הסיפור של כשהקיץ יבוא: "אתם יודעים, עד לפני שלושה ימים חייתי בלי מזגן.. וכשאתה מזמין מזגן אז המתקין בא...אבל החשמלאי לא בא ואז.....החשמלאי לא בא למחרת וגם לא למחרת ויושב אצלך מזגן בבית, לבן...בחלק העליון של הקיר בסלון ואתה מסתכל עליו, וחם לך בטירוף, אתה כולך מים והוא צוחק עליך ואומר: אחי, מה עם נקודת כוח? אין...חם....וזה שיר לקיץ.. פחות מהלב שכואב, משאיר סימנים על המצח..."

למעלה