למי שלא הבין אף פעם

loquado

New member
למי שלא הבין אף פעם

מאמר על ההוא שמייצר לנו גאות ושפל. -אל תגידו שלא הוזהרתם- מיועד לבוגרים בנפשם וב...ראשם :)) יא ירח

מעניין בטירוף..

הייתי מעוניין לשאול משהו. כנראה שיש לך ידע באסטרולוגיה. מאוד מובן והגיוני שלכוכבים תהיה השפעה עלינו בכל רגע נתון. לדוגמא מה שאמרת במאמר: הירח יוצר בגופנו את אפקט הגאות וכך משתנים מערכים הורמונליים שמהווים בסיס פיסיולוגי לשינוי מנטלי. השאלה שלי היא: איך לעזאזל מוטבעת בנו אישיות בזמן לידתנו על ידי מערך הכוכבים ? מה יש בלידה שגורם למערך הזה להיטמע בנו לכל החיים ?

loquado

New member
היי סרטן

שמח שעניין אותך. אבל,... אני סה"כ לא רוצה לפתוח בפורום גלישה דיוני דת ורוח כי זה לא ממש אותו תחום..אתה מוזמן לשאול שאלות בעניין בפורום של לב הארי-אם אתה מעוניין. דעתי בעניין היא -שגלישת גלים לפני שנהפכה לתחרותית כל כך, תמיד היתה משהו דתי,אומנם לא כיפה או רב אבל מין אדיקות והתלהבות שאינם מאפיינים ענפי ספורט אחרים. כך אני חשתי כלפי העניין. גלישה התחילה -או התגלתה יותר נכון כטקס דתי פולינזי, ונשארה כעשיה בעלת גוון דתי עד שנות השמונים . כשהתחילו הספונסרים, והמדבקות, והפרסים זה הפך ל...-עוד ספורט. כיום כשכל העניין מתנהל עשר מטר מהחוף בשבירה הראשונה או בבריכות מלאכותיות העניין הדתי מתרוקן ואיתו עוצמת החוייה האדירה של עוצמת ים -לוח- אדם. חבל קצת לא ?!

אתה צודק אבל אותי זה לא מעניין

אני בא לים כדי לתפוס תשקט ותשלווה ולהנות באמת ואני מסוגל להנות גם לגמרי לבד בים בלי עוד גולשים מסביבי כדי שיראו כמה אני טוב וכל החרטא הזה. כל הספונסרים והתרא הזה לא מעניינים אותי מצידי אני יכול ללכת לגלוש גם עם מכנסיים של מורה ספורט משנות השבעים. ואל תדאג יקירי, אני עוד אגור לי על איזה אי חלומי עם עוד כמה שרוטים כמוני ובסוף נגשים תחלום ..

למעלה