למי שיש..

E l i a n

New member
הייי במבה, בוקר טוב..../images/Emo42.gif

אני,בתור עצמי,ואני חושבת שאני מייצגת פה עוד כמה בדעתי,מעדיפים שתיקני את האלבומים של היהודים,ושלא תורידי אותם. הורדה מהאינטרנט היא לא חוקית,לא מוסרית,ופחות עדיפה. הדיסקים של היהודים לא יקרים כל כך,ואת יכולה להסתדר עם המחיר,אם המוסיקה חשובה לך. תזכרי, מוסיקה זו אמנות.אם כולם יגנבו את האומנות,האומנים יפסיקו ליצור. ותחשבי על זה..
אליאן דבש. נ.ב שתי נקודות למחשבה: 1. זה מוסיקה שאת אוהבת. למה לא להשקיע בה? 2. זה מוסיקה ישראלית,שגם ככה די במשבר..לא חבל?

זה נכון ....

ואני בדרך כלל תומכת בזה הבעיה היא שהמצב הכלכלי לא הכי... בעצם הוא רע מאוד... אז אין לי כסף לקנות עכשיו דיסקים...

E l i a n

New member
אז אם חיכית עכשיו..

תמשיכי לחסוך.. יש לך עוד זמן..זה לא שפתאום יפסיקו למכור אותם.. אז קודם תקני את השלישי..החדש..שייצא, ואז תקני את הישנים יותר.. המון בהצלחה!
אליאן דבש

shabby

New member
אבל אם היא תוריד את השירים

מהאינטרנט, ולא תקנה את הדיסקים, אבל תאהב אותם ותלך אפילו רק להופעה אחת של היהודים, הם הרי ירוויחו מזה אפילו יותר, לא?

pEace LadY

New member
איך לעזזל הגעת למקסנה הזו?? לא. ../images/Emo13.gif

הם ירוויחו יותר אם היא תקנה את כל הדיסקים שלהם שזה מסתכם (הדיסק הראשון והשני כי שלישי עוד אין) בלא יותר מ-100 ש"ח!! לא ממש יקר! ואז היא מאד מאד מאד תאהב את השירים (סמוך עליי) ותלך להופעה הם ירויחו הרבה יותר מאם היא תוריד את השירים. קאפיש?? יום נעים!!!

shabby

New member
אני מנסה לתרץ... ../images/Emo13.gif

כן אבל מה אם היא לא תקנה את הדיסק? אז הם יפסידו 200 שקל! במקום להרוויח 100. אנחנו מדברות כאן על הפסדר של כ-300 שקלים.. ומספיק שיהיו עוד 20 אנשים כמוהה, והגענו כבר ל 6,000! הם יאלצו להתחיל לעשן נובלס, ואז אפחד לא יבוא להופעות שלהם כי נובלס מסריחות. הגענו כבר לגירעון של בערך 200,000 ש"ח פר הופעה... לא חבל?
*וזה לא שאני לא יודעת חשבון, אבל כדי להוכיח נקודות אפשר לפעמים לשחק קצת עם המספרים, לא?
*

pEace LadY

New member
נובלס? היהודים?!

הכי טוב שיפסיקו לעשן וירוויחו עוד כמה אוקטבות במיתרי הקול! הם צריכים, הם צריכים את הכסף הזה כי אין להם מקור פרנסה אחר. אבל הבעיה היא שאנחנו לא עובדים בכלל והם מרוששים אותנו ככה..

אני אומרת ש...

שיתחילו לגדל גראס במקומ ליקנות... ושיפסיקו אמ שאר הפאקינג סמימ!... עוד יכול להיות להמ פלאשבאק בעמצא ההופעה!... ושימשיכו אמ הנובלס..ולא זה כבר יהיה ממש אל הגבול

vegi force 1980

New member
סתם שאלה

מישהו מכם עובד בבנק ויודע מה מצב החשבון שלהם? מישהו מכם מדבר איתם כל יום על אינפלציה,סיגריות,סמים? באיזו זכות אתם אומרים לנערה שרוצה לשמוע את המוזיקה שלהם לקנות את הדיסקים אחרי שהיא אומרת לכם שאין לה כסף? בתור אחד שממש אין לו כסף אני יכול לומר לכם שאת הדיסקים של היהודים קניתי מזמן כשהיה לי.... אבל את רוב הדיסקים שיש לי אני צורב וזה מה יש ושוב... אל תנתחו את המצב הכלכלי של הלהקה לפניי שיהיהו לכם הוכחות מוצקות לגביו

../images/Emo34.gif../images/Emo32.gif../images/Emo34.gif

אני אומרת שהוא צודק... גמ אני התחלתי ככה.. קודמ הורדתי את כל ה-2 דיסקימ ורק אחרי זה קניתי אותמ... ככה זה אמ כל דיסק שלי בערכ.... אבל מה שבטוח שומ דבר לא יקרה אמ היא תוריד תשירימ!... בסופ היא תבינ לבד שיותר עדיפ ליקנות את הדיסק וזהו!...

pEace LadY

New member
לא לא לא!

אתה כנראה לא מבין
היהודים אם אתה לא יודע הוציאו את הדיסק האחרון שלהם לפני 4 שנים, זתומרת שהיה לה\לו 4 שנים לקנות אותו ולא ייתכן שהיא\הוא מרושש במשך ארבע שנים!!!! ועוד משהו....היהודים מפסידים מזה כסף (כן,כן) וזה רק מעלה את המחירים של הדיסקים אחר כך אם אנשים קונים צרובים וזאת עובדה ואי אפשר להתווכח על זה. אוקיי בוא נחשב ממה הם מרוויחים?? דיסקים והופעות. מההופעות רוב הכסף לא הולך אליהם אלא להשכרת המקום ציוד אמרגנים וכו.. והקצת שהולך אליהם מתחלק בין כולם...והדיסקים שכולם קונים צרובים בטח לא מכניסים להם כלכך הרבה כסף... בואו נודה בזה- הלהקות הבאמת טובות בארץ לא מרוויחות בקושי כסף כי התקשורת מתעלמת מהן לחלוטין!!! וזה חבל....
וואו תמיד רציתי לדעת...על מה הם חיים בכלל? תאמין לי שההורים שלך מרוויחים פי שמונה מהם גם אם הם מובטלים. ככה זה עובד בארץ. שחקנים ואמנים מרוויחים הכי פחות כסף...מה חבל
קיצר תמיד עדיף מקורי על צרוב ואם אין כסף לדיסק אז להשאיל ממישהו. רק אם ממש אין בררה לצרוב
קאפיש
יום טוב
שבוע מצויין

Doni 1

New member
היי לי יש מלא שירים של היהודים כולל

תענה לי מהדיסק החדש שקוראים לו פחד מוות גם לי יש איסיקיו אם את רוצה תסבירי לי איך שולחים ואני ישלך לך איזה שירים שאת רוצה

למעלה