למי שיש יס מקס.......

למי שיש יס מקס.......

יודעת שזה לא הפורום הכי מתאים, אבל אין פורום יותר מתאים אני רכשתי לאחרונה יס מקס ובאופן כללי מתמוגגת מהעניין רק מה? לפעמים (די רבות) יש קטיעות בדיבור, תרגום לא תואם וכדומה מישהו נתקל בבעיות הללו? האם יש מה לעשות?

timor014

New member
גם לי יש את אותן בעיות

שיש לך תרגום לא תואם נסי להשהות ואז ללחוץ פליי לפעמים זה עוזר אין הרבה מה לעשות שיש קטיעות בדיבור כשזה קורא לי אני מקליטה שידור חוזר של הסידרה

AdamINC

New member
זה לא קורה רק ביס מקס..

זה קורה לפעמים בYES בכללי לדעתי.. השבוע הקלטתי (כן כן, יש לי וידאו ואני מקליט
) כמה סדרות ברצף, ולאחת מהן לא היה תרגום בכלל, לשניה היה חצי תרגום (כשהיה בא להם) ובשלישית לא היה.. זה מציק כשזה קורה.. הם אומרים שצריך להוציא את המפענח מהחשמל ולהחזיר :-| זהו.

ממש מעצבן.. וניסיתי להוציא מהחשמל

ולא עזר כלום!! ומשלמים די הרבה על היס מקס הזה (בהקלטות רגילות אף פעם לא קרא לי) ממש חוצפה!

m 89

New member
זו תקלה ידועה במקס

אבל את יכולה להתקשר ליס ולדווח (1800208000) תגידי להם שזה קורה לך, והורס לך את כל ההקלטות... ותקבלי 2 סרטי DVDBOX (לפחות אז הם נתנו..) בכל מקרה לפי מה שידוע לי הגרסא הבאה אמורה לפתור את הבעיה :)

AdamINC

New member
כמה טוב שעוד לא קניתי יס מקס...

נחכה לגרסא החדשה.

m 89

New member
הכוונה לגרסת תוכנה

לא למקס 3 (או משהו כזה), שאמורה להתעדכן אוטומטית בכל המקס(ים).

TheLost

New member
ולי השבוע

היה פרק שבצורה ממש מוזרה - המסך היה שחור, אבל כן ראו את הלוגו של הערוץ ואת התירגום (ובטלוויזיה אחרת ראו הכל בסדר). וזה בסדר גם לי יש וידאו וגם אני מקליט
יותר זול מהמקס

AdamINC

New member
אנשי הוידאו שולטים!! ../images/Emo3.gif

מזכיר לי שהשבוע קרה לי מקרה יותר מצחיק: כשהיו את הפרומואים לפני 'החיים בלופ' היה כתוב את התרגום של הסדרה במהלך הפרומואים... ואז כשהתחיל הפרק - לא היה תרגום.. העיקר היה בפרומואים

קובי221

New member
תגיד, גם אצלך אם אתה צופה בערוץ

13 נניח, ורוצה להקליט את 14 אתה לא יכול בגלל שכל היס בעצם על ערוץ אחד של הטי.וי.?

TheLost

New member
כן...

כמו שאמרו זה היתרונות של המקס... (אבל בתכלס עם yes זה לא משנה, כמות השידורים החוזרים שיש להם...)

AdamINC

New member
כן..

מה שכן, אני יכול להקליט משהו בוידאו (על YES) ולראות סרטים בדיוידי
אבל זה לא קשור לYES :)

TheLost

New member
אני לא ../images/Emo10.gif

(כי אצלי יש באותו ערוץ גם את ה-DVD, גם את הוידאו וגם את יס). אבל אני יכול להקליט DVD וזה גם מגניב :p

AdamINC

New member
יש מצב שאתה יכול לשנות את זה

אם יש לך לטלויזיה שלך כמה ראשים..

vand

New member
ממש אין צורך להוציא את המפענח מחשמל

השיטה הכי טובה אם אין תרגום היא להחליף את התרגום לשפה אחרת, רוסית למשל, לחכות שהוא יופיע ואז להחליף חזרה לעברית. זה לוקח 2 שניות ותמיד עובד.

קובי221

New member
אני מחליף ערוץ ומחזיר.

אבל אני לא יודע איך זה במקס. וגם אני מקליט בווידאו

snier1991

New member
לי אף פעם לא היה בעיית קול

יכול להיות שנתנו לך משודרג(אחד ישן ששידרגו אותו?) פעם נתנו לי אחד ודרשתי שיחליפו לחדש לגבי התרגום זה קורה כי מריצים אחורה וקדימה והתרגום הוא לא חלק מהסדרה בערוצים של יס(לכן ניתן לשנות את שפת התרגום) לכן תעצרי את המסך שתי שניות ותחזירי

למעלה