למי שיש ילדים:

אמץ

New member
אז מה זה אומר?

שכל הגננות כאן עוברות מעכשיו על החוק? אם היה אפשר לעשות עם זה משהו, בטח היו מפרסמים את זה ביותר רעש. ומה הכוונה שם "שיעור הציוד"?

Boogi25

New member
לא

אבל אם כן, אפשר להראות להם את החוק, (ואני מניח שהם קיבלו עדכון בנושא).

falash

New member
מה עוד אפשר לצפות מ-ל-י-מ-ו-ר

חוק קומוניסטי משהו... "שמעו שמעו
המלך פרדיננד פדהצור מודיע שמהיום חובה על כולם לקפץ על רגלם השמאלית" - למה שלא יוציאו חוק שהמחיר המירבי לטיסה לארה"ב יהיה 250$ ? ניו-יורק בקריסמס נשמע נחמד

Boogi25

New member
למה קומוניסטי?

ושמגבילים את מחיר הלחם האחיד זה קומוניסטי? ומחיר החלב? כנראה שיש שרותים בסיסיים שצריך להגביל את מחירם, טיסות לצערי לא כלולים - זה לא שרות בסיסי.

falash

New member
לא היית חושב כך אם היית גננת

אם הגננת מעניקה תכנים מיוחדים, משקיעה בעיצוב הגן, תחזוקתו, מתקנים מיוחדים, ארוחות מוקפדות וכו' וכו'... מי אתה (אתה במובן הממשלה) שתקבע לה את המחיר ... - יש גן פרטי ויש גן ממלכתי, כמו שיש בית ספר פרטי ובית ספר ממלכתי, מקום עבודה ממשלתי ומקום עבודה פרטי.

Boogi25

New member
יכול להיות,

אני לא בא נגד הגננות, רק רציתי להראות פרסום בנושא, ויש עוד הרבה דוגמאות, כמו מחיר הדלק שנקבע ע"י הממשלה וכל החברות דלק הם פרטיות, וחלק רוצות לתת שרות יותר טוב וכו'...

לימור היא עדיין לא שר האוצר

ואני מקווה שהיא גם לא תהיה יותר שרה של שום דבר, אבל... צו פיקוח על מחירים מפורסם על ידי שר האוצר ומשרד האוצר ולא ע"י שום שר אחר.

yoelth

New member
יואב יקירי - מאחר וזה כל-כך חשוב לך

אז עליתי עכשיו שתי קומות (אני עובד במשרד החינוך) כדי לברר את הנושא. מדובר בגני ילדים פרטיים בלבד המוגדרים עפ"י החוק. מה זה גן פרטי? זה גן שיש בו מעל 10 ילדים שהם מגיל 3 ומעלה. כל הרכב אחר של גן הוא לא בפיקוח של משרד החינוך והמחירון הזה לא חל עליהם. מעונות יום לגילאים מתחת לגיל 3 לא נמצאים בפיקוח של משרד החינוך אלא של משרד העבודה. אני מקווה שזה מבהיר את התמונה.

יפה לך..

יש מישהו במשרד החינוך שיודע בדיוק במה מדובר? כי אני לא הצלחתי להשיג אחד כזה. על איזה שעות מדובר?

א י ו ש י

New member
רגע שאני אבין

גן פרטי מעל גיל 3 מחוייב בפיקוח לפי המחירים הללו? זה מה שמשתמע מדבריך.. זה חשוב לי תודה

מיקלול

New member
איושי, תשני גילאים. יואל, האם אתה

מוכן לבדוק לנו מה הפיקוח שיש על גנים פרטיים ואני לא מתכוונת לכספים, אלא מפקחות שעושות ביקורי פתע, במה הגננות מחויבות לעמוד. האם יש איזה חוזר שאתה יכול לפרסם לנו. אני מאוד מוטרדת מכך שהילדים שלנו לא נמצאים תחת פיקוח חינוכי, פחות כספי. כל מידע שאתה יכול לתרום ואני מדברת על גילאים של פחות מ 3

yoelth

New member
מיקלול - כל מה שגילאים מתחת ל-3

לא שייך ולא מטופל ע"י משרד החינוך. אין שום פיקוח של המשרד שלנו עליהם.

נו... כמו שחשבתי...

דיברתי עכשיו עם שרה בק, כתבת החינוך של ערוץ 2. הפיקוח הוא על המחיר עד השעה 13:00. ז"א שעל שאר השעות הם יכולים לגבות כמה שהם רוצים...

yoelth

New member
נכון, אבל זה גנים עם שעות פעילות

מוגבלות. ברור שלא עד 16:00 ולא עם ארוחות.

למעלה