למי שיש בעיה

אביטל 12

New member
למי שיש בעיה

למי שיש בעיה נא ליפנות אליי אני יעזור ויכוון למקום הנכון...

yaki123

New member
אני במצוקה נפשית,אנא עזרי לי../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif

שחר ונמרוד - נראה לי שזה רק שלושתנו שחשובים שזה פורום תפוז אלבומים, כל השאר בטוחים שזה פורום : כתוב מה שבא לך [או משהו כזה]

goomedi

New member
יש לי בעיה!

לא יודע אם לצחוק או לבכות....... תעזרי לי!

אביטל 12

New member
../images/Emo13.gifליצחוק אוו ליבכות הפיתרון...

תמיד אבל תמיד ליצחוק גם אים עצובים פשוט להרים את הראש ולחייך לעולם כי אים כולם יחייכו אז הכל יהיה מושלםםם...

היי....

אני תחקירנית בערוץ 2 אולי את יכולה לעזור לי. אני רוצה לדעת איך להגיע לבנות שאני רואה בתמונות, יש לי עבודה להציע להן, אם תוכלי לעזור לי אני אשמח.... תודה. 03-7676278

Nimrod H

New member
החהחה גדול!! גם לי יש בעיה

כל פעם שאני לוחץ על העכבר הוא עושה מין 'קליק' כזה שנורא מפריע לי באפרכסת. איך פותרים את זה?

אביטל 12

New member
איך פותרים בעיה אים אכבר וקליק...

זה פשוט לא ממש אפשרי תנסה פחות לילחוץ אולי יעזור ואים אתה חייב לילחוץ כל שניה אז פשוט תנסה לעשות במחשב דברים לאט ולא מהר שלא תילחץ מהר מידי ולא תיתעצבן מהקליקים... אים יש עוד בעיה אני פה.......

אביטל 12

New member
../images/Emo13.gifלהגיע לבנות בתמונות

פשוט אים כתוב מיספר כלשהו אוו משהו אוו אפילו שם לחפש באינטרנט ליכתוב את השם לישאול ופשוט להגיע זו לא בעיה אין דבר כזה לא יכולה יש כזה דבר לא רוצה אים את רוצה את תצליחי

גדולה 1

New member
תמונות בפורום

נכון שאני יכולה להקליד את שם הבנות....אם הייתי יודעת את שמותיהן!!!!!!!

נו אז תעזרי לי!!!

אני מחפשת בנות שלא אוהבות איך שהן נראות, לתוכנית טלויזיה

צאיי מזה..בתור בת אני יכולה להגיד לך ש..

מי שלא אוהבת את איך שהיא נראת אין סיכוי שהיא תבוא לטלויזיה.... אני חושבת שזה דיי ברור גם.... בקיצור לא נראה לי שמי שבאמת רוצה בנות כאלו לתוכנית טלויזיה תפנה לבנות באינטרנט...קשה עד כדי כף פתטיים?

קשת**

סלאש רשת

אביטל 12

New member
לנימרוד

בפורום אפשר ליכתוב מה שבא לכם מה שאתם רוצים גם אים הנושא ליפעמים לא קשור...

אביטל 12

New member
המשך... לנימרוד ושחר

וגם אפילו אים זה פורום אלבומים זה לא משנה אזזז נשמות אני פה לכל הבעיותת

למעלה