למי שיש את justified

i love gina

New member
למי שיש את justified

של ג´סטין- מה אתם אומרים? אני רוצה לקנות את הדיסק, אתם ממליצים או לא?

שמעתי רק שלוש שירים...

ואהבתי את שלושתם. אם זה נחשב בעיניך להמלצה

שתתים שיצאו בתור קליפים...

ועוד אחד. אני לא זוכר את שם השיר הראשון אבל זה השיר עם הקליפ שהוא ליד הסופר. cry me a river ו-Take It From Here

i love gina

New member
הראשון- like i love you

דווקא בהתחלה שנאתי את השיר הזה!!! ובכלל את הזמר!!!! אני לא יודע מה קרה לי, אבל עם השיר החדש שלו אני מוצא את עצמי שומע אותו יותר ויותר.. (אני כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי, חוץ מאשר לחיות עם הבושה...
)

smgfan

New member
אם כבר אז, אני בדילמה-../images/Emo91.gif דחוף!

אני מעוניינת ב-4 אלבומים, וכמובן אני לא יכולה לקנות את כולם, אני לא עשירה.... אז מה שאני לא אקנה אני "ישיג" מק***
אז האלבומים הם: Justin Timberlake - Justified Jennifer Lopez - This Is Me Then Christina Aguilera - Stripped Shania Twain - Up תמליצו לי בבקשה, מה הכי שווה?

../images/Emo91.gif

לי יש רק את של גסטין אז עליו אני ממליצה אני גם יכולה לשלוח את כול שירים אם את רוצה

i love gina

New member
אז ככה... ../images/Emo91.gif

בקשר לג´סטין- לא יודע, אין לי את הדיסק ג´ניפר לופז- אין לי את הדיסק אבל קראתי מלא ביקורות באמזון על הדיסק וכ-80 אחוז מהמבקרים נתנו לו כוכב אחד! אמרו שרוב השירים איטיים מאד ומשעממים, והיא נשמעת בו גרוע... כריסטינה- יש לי את הדיסק הזה והוא מהמם!!! חבל על הזמן... באמת יפה. יש שם שיר אחד I´m OK. אני לא יגיד על מה הוא,אבל כל פעם שאני שומע אותו אני מתחיל לבכות! (טוב, רק כמה טיפות... ) שיר נורא נורא נורא עצוב. שאניה- דיסק מעולה!! מעולה!! מעולה!!!!!!!!!! שירים קצביים מהירים, יפים, קליטיים- פשוט מהמם... אז לא יודע- תחליטי את , שאניה או כריס, אבל אם את כמוני, אני מתבלט בין שתי דיסקים ובסוף קונה את שתיהם ביחד.

דרך אגב..בעניין הקליפ של Cry Me...

A River לפי מה שהבנתי מג´סטין (היום ב-TRL), הבחורה שם מגלמת את בריטני ספירס (החבורה הבלונדה עם הכובע). היא באמת מזכירה אותה מאוד (לפחות עד הקטע בסוף שרואים את הפנים שלה). והבובה של המלאכית שהוא שם ליד הדלת, לבריטני יש קעקוע די דומה של זה (הם עשו השוואה קטנה בין השניים ב-TRL). Oh (Oh) The damage is done So I guess I be leaving...

אמיתי כנס שנייה

ומה בקשר לבחורה אם שיער שחור היא דמות לשחקנית משולחן ל5זאת היא?

Azar Azar

New member
זאתי עם השיער השחור ,זאת כאילו

הרקדנית שלו שאיתה הוא בגד בבריטני

HoNeYyYy

New member
חוץ משני הסינגלים הראשונים

הדיסק מזעזע אני מציעה לצרוב,לא חבל על הכסף?

mprb

New member
הדיסק של שנאיה - מדהים!

אני לא מצליחה להפסיק לשמוע אותו!!! אני כבר שבועיים שומעת אותו כ-ל הזמן. ושתבינו- לא שמעתי הקורס כבר שבועיים!!!

Sleepy Head

New member
ממליצה על

הדיסק שלו! בהתחלה ששמעתי אותו התאכזבתי, כי ציפיתי למישהו אחר. אבל ככל ששומעים אותו יותר אוהבים אותו יותר. ממליצה עליו בחום! ועל up

למעלה