למי שייך הכותל....?!

• פותח הנושא IBP1
  • פורסם בתאריך

IBP1

New member
למי שייך הכותל....?!

הכותל המערבי הוא אחד המקומות החשובים לנו והוא מצוי ברשות המדינה המחזיקה בו כאפוטרופוסית מהיותה גוף המשותף לכולנו ,אזרחי המדינה . מה גם שלקרקע הקדושה בעיניי היהודים אין מחיר , לא היה מחיר ולא יהיה מחיר ... ובכן ידידיי מי שחשב כך והאמין כך טעה ובגדול .... חלקת רחבת הכותל זו שלפני המקום בו מתפללים והיכן שחיילי צה"ל עושים את טקסיהם נמכרה ( בשקט בשקט מתחת לאף היהודי שלנו ) . אני לא יודע מה יש לנו היהודים לומר על כך .... אך אם דבר כזה היה קורה אצל בני דודינו המוסלמים ,סביר להניח שבעל הרעיון הטיפשי היה עולה לשיחה דחופה עם מלאך המוות. מעניין אותי מה אנו היהודים נעשה בנידון ? ובכדי שהדברים יהיו ברורים ושאני לא בודה את הדברים ומשקר לכם . ראו בעיניכם את הכתבה הבאה. http://news.walla.co.il/?w=//973708

אוקיי אחד האהובים עלי.

תסביר לי בבקשה איך זה שאתה מתלהם על החסות לכותל, אבל באותה נשימה שוכח שהחריבו לך את בית המקדש, רומאים? ועוד עשו את זה פעמיים? איך אתה יכול להשוות קיר מעפן? למה שהיה פעם בית המקדש עצמו? אולי צריך לשלוח אותך לאיטליה להביט בתמונות השבויים והשלל שנלקח מבית המקדש... שוב גם בפעם הזאת ישות בשם יהוה, לא ממש עשתה משהו בשביל לעצור את זה... סיפורי מצרים על גבורה וכו' כנראה שהגבורה לא יכלה להמשיך אח"כ.

למעלה