למי שהקליט =)

למי שהקליט =)

מי שהקליט את שורטי באולפן השקוף בערוץ 24 שיעלה את זה לכאן בבקשה..

ג ב ש ו ש

New member
מצטרף לבקשההה../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

בבקשה בבקשה בבקשה

אביה93

New member
כל אלו שפספסו את ההופעה

תכנסו לאתר mako.co.il ומשם לערוץ 24 בימים הקרובים אם לא מחר הם אמורים להעלות את הראיון וההופעה שלה . כי עכשיו יש שם הופעות קודמות אז כנראה שהם יעלו את ההופעה שלה גם כן... מקווה שעזרתי , אם אמצא את ההופעה באתר אעלה קישור לכאן. לילה טוב אנשים :)

maytal7

New member
אני הקלטתי וראיתי את זה עכשיו

שירים יפים יהיו לה במיוחד צפוף

לינקיXD

New member
נכון,גם אני נורא אהבתי את 'צפוף'

שיר מדהים ... לא ידעתי בכלל שאסי עזר כותב שירים ... יפה יפה ..
גם חתיך וגם מוכשר..שילוב שאין הרבהD:

ג ב ש ו ש

New member
טוב לדעת שהוא כותב שירים../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

וששורטי הראשונה שזוכה לשיר שיר שהוא כתב [נראה לי..] אני כ"כ רוצה לשמוע!!! אין סיכוי שמעלים את זה?מישהו שהקליט?

אביה93

New member
נו אמרתי לכם כל אלה שפספסו כנסו לפה שניה

כמה תגובות מתחתיי יש את התגובה שלי שכתוב למי שפספס את הראיון עם קישור והכל כנסו לשם!

לא נורא תחכו קצת..../images/Emo66.gif

היא אמרה שבעוד חודשיים משו כזה יוצא האלבום.. ולפי מה שראיתי בהופעה היא הולכת להוציא אלבום שונה מהראשון.. אבל אלבום טוב..

SharoN2772

New member
נכון .. משהו לא ממש ראפ כזה חחח

קטלני אם זה יהיה מזרחי כזה XD משה פרץ משולב עם סבלימינאל D: חחח סתם איכס , רק משה פרץ , לא צריך סבלימינאל

חחח לא נראה לי שזה יגיע לרמה כזאת../images/Emo66.gif

אבל כמו שאמרת כן היא לא עושה ראפ.. אני חושבת שמה שהיא רצתה להעביר זה עבר.. הילה מנסה לעשות כל הזמן דברים חדשים.. יש כאלה שאהבו את זה ויש כאלה שלא.. כל אחד והדעות שלו.. אני חושבת שזה מצויין שהיא עושה ומנסה דברים חדשים..

ג ב ש ו ש

New member
צודקת../images/Emo127.gif../images/Emo88.gif

הילה תמיד מראה שהיא משנה ומגוונת שזה מעולה
ככה אף פעם לא נמאס ממנה

SharoN2772

New member
את יכולה בבקשה להעלות את זה ?

זה ממש ממש ממש חשוב :-O חג שמח

stolen sweet

New member
הייי

בנותת איך קוראים לשיר האחרון שהיא ביצעה?? ויש מצב אולי במקרה לתמונה של הקעקועים שלה? תודה וזה ..

לא נראה לי שיש תמונה כזאת.. ../images/Emo66.gif

לי אישית לפחות אין.. את הקעקוע ביד שלה למעלה אני בטוחה שאת כבר מכירה.. יש לה לה עוד 3 או 4 בגב.. והיא עשתה קעקוע חדש. על היד כתבה איזה משהו באנגלית בגדול לאורך כל היד... אני לא ממש זוכרת מה רשום הייתי במסיבה שהיא באה וראיתי את זה שם..

stolen sweet

New member
אממ וואללה

חח דווקא תמונה של החדש רציתי..מתתה לעשות עוד קעקוע והכיוון שלי דומה למה שהיא עשתה..רציתי ככה לקבל "כיוון" אולי השראה ממה שעשתה...סקרן אותי מה היא כתבה.. אבל בנננזונה של קעקוע..הכי מיוחד שכותבים משו.. תודה על התשובה מותק

כן זה יפה..../images/Emo66.gif

אם אני אראה אותה הסופ"ש הזה בפאשן אני אצלם ויעלה לכאן..

למעלה