חח איזה חמודה תודה כפרהה..חג שמחח וזה
S stolen sweet New member 8/4/09 #20 אממ האמת שאני לא שומעת ת'מוזיקה שלה...כאילו היא עושה אחלה מוזיקה פשוט לא הסגנון שאני אוהבת כ"כ.. תאכלס הקעקוע שלה היה נראה בננזונה ואמרתי מי ידעו עליה יותר טוב מאשר פה חח ?? אבל נראה נחמד פה וזה
אממ האמת שאני לא שומעת ת'מוזיקה שלה...כאילו היא עושה אחלה מוזיקה פשוט לא הסגנון שאני אוהבת כ"כ.. תאכלס הקעקוע שלה היה נראה בננזונה ואמרתי מי ידעו עליה יותר טוב מאשר פה חח ?? אבל נראה נחמד פה וזה
S SharoN2772 New member 8/4/09 #21 ברור שנחמד פה ספרי קצת על עצמך כדי שנכיר יותר שם , מאיפה את ... ושיהיה חג שמח וכשר
מ מוגי האחת New member 8/4/09 #22 הבנתי אותך.. ../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif טוב כל מי שנמצא פה אוהב את הילה לא משנה באיזה צורה את מוזמנת להישאר פה.. :] ובהזדמנות אני אנסה לצלם לך את הקעקוע שלה.. נקווה שהיא תבוא השבת.. :]
הבנתי אותך.. ../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif טוב כל מי שנמצא פה אוהב את הילה לא משנה באיזה צורה את מוזמנת להישאר פה.. :] ובהזדמנות אני אנסה לצלם לך את הקעקוע שלה.. נקווה שהיא תבוא השבת.. :]
S stolen sweet New member 9/4/09 #23 חח תודה כפרות ווואלה אם יש הצעות לסגנון דומה..זרקו מה שבא לכן... חג שמח שיהיה