למי שהיה ספק....

liri7

New member
feary18 היא מעריצה פאתטית של מרינה

שכל נשימה של מרינה בעיניה מדהימה... ולכן הטיעונים המגוחכים. לגופו של עניין, ישראל ללא צבא לא תתקיים ומשתמטים צריכים לדעת שיש מחיר להשתמטות כמו למשל פסילת השתתפותם בתחרות בינלאומית. מי שמסוגל להתמודד עם הלחצים של תחרות כמו כוכב נולד יכול להתמודד עם קשיי השירות הצבאי בעיקר כשמדובר בבנות. צה"ל לא דוחה צעירים עם מוטיבציה לשרת אלא אם כן הם סובלים מבעיה בריאותית קשה או עודף משקל קיצוני.

faery18

New member
מי שמדברת..

כל החיים מסתובבת פה בפורום כדי למצוא הודעות שתוכלי להגיב עליהן נגד מארינה.. וכולם פה כבר יודעים את זה. וכבר העירו לך על זה אבל את אובססיבית.. אין מה לעשות.. את ילדונת שמעריצה את שלומי בראל ובגלל שמארינה (ואגב גם כל שאר החבורה) לא הסתדרה עם שלומי את בוחרת לשנוא אותה.. יותר נכון הוא לא הסתדר עם אף אחד/ת..לא שיש לי חס וחלילה משהו נגדו פשוט הוא צריך להשתנות ולהבין שהוא עשה בדרך הרבה שגיאות ואני מקווה בשבילו שהוא ימצא את הדרך הנכונה. את ילדונת שעדיין לא התפתח אצלה ההגיון במוח.. אז לפעמים אני בוחרת להתעלם מהודעותייך חסרות הטעם.. אולי תמצאי מילות נימוק משל עצמך מאשר להעתיק את שלי?.. "מעריצה פתטית??" טוב שלא.. אם כבר אז את עונה מצויין להגדרה: מעריצה פתטית של שלומי בראל, ואל תגידי שלא כי הייתי פה כל העונה של התכנית וראיתי את ההודעות חסרות הטעם שלך פה. מה גם שאני ממש לא מתכוונת להמשיך לנהל איתך דו שיח כלשהו כי אני "קצת" יותר מבוגרת ובוגרת ממעריצה אובססיבית של שלומי בראל.. וגם בגלל שאני באמת מרחמת עלייך. לפחות הוצאת מהכרטיס האישי שלך את הגיל ההזוי שרשמת שם אם זכרוני אינו מטעני שלושים ומשהו

liri7

New member
אווו איזה זעם....

כיוון שאת עוסקת בחיפושים מציעה לך לקרוא את הודעותי מתחילת העונה מחכות לך מספר הפתעות כמו למשל ששלומי היה אצלי רק במקום הרביעי ולא תאמיני מי עוררה בי הכי הרבה סקרנות בתחילת העונה... אגב, להבדיל ממך אינני מעריצה את אף אחד ! ! ! יש זמרים שאני מעריכה יותר מאחרים או נהנית לשמוע אותם יותר מהאחרים. אם כבר הזכרת את שלומי - מבחינת סגנון השירה, האנרגיה על הבמה והפוטוגניות הוא מתאים לאירווזיון יותר מבועז ומרינה. הבעיה שלא בטוח שאפשר לסמוך על ההתנהגות שלו מאחורי הקלעים וכמי שמייצג את ישראל זה מאד חשוב.

faery18

New member
אם את רוצה לחשוב שזו השוואה תמשיכי לחשוב

שיהיה לך בכיף.. זו ההודעה שאני כתבתי לכן את לא יכולה לומר לי אם ציינתי עובדה או עשיתי השוואה. את יכולה להסתכל על זה איך שבא לך אבל לא להחליט מה הייתה כוונתי בכתיבת אותה השורה.

אונגי2

New member
מה שאנשים במדינה הזאת לא מבינים

זה שמישהי "משתמטת" כמו מארינה, יכלה במסגרת השתתפות באירווזיון להביא תרומה הרבה יותר גדולה למדינה, מאשר שירות צבאי של שנתיים שמתבסס על הכנת קפה וספונג'ה. אבל הגישה של העם פה כל כך דפוקה! "למה שלא כולם ישרתו? זה לא הוגן!"? השאלה היא למה שכן כולם ישרתו?! הרי הצבא לא באמת צריך את כולם. זה לא אומר שצריך להיות מצב שחלק מתגייסים ותורמים וחלק עושים מה שבא להם, אבל אם זה כבר כן קורה - למה ללכת עם הראש בקיר? למה ללכת עם הפתרון "הטבעי" של שלילת זכויות ממי שלא התגייס? למה לא לעשות את ההפך? להוסיף זכויות והטבות למי שכן ירצה להתגייס? זה למשל, יכול להיות היה הרבה יותר יעיל וגם הרבה יותר צודק. אבל למה שזה יקרה במדינה שבה אנשים לא מצליחים לראות את ההבדל בין תרומה למדינה, לבין מיליטריזם והערצת הכוח?

liri7

New member
בכלל לא בטוח שהצבא לא צריך את כולם

זאת טענה של המשתמטים. לגבי האירווזיון נכון שמרינה הרבה יותר מקצועית מבועז אבל לא בטוח שהיא הייתה מצליחה שם יותר ממנו. התנועה שלה על הבמה גמלונית והסגנון שלה מיושן. (אולי אם היו מסתירים אותה מאחורי פסנתר והמצלמה הייתה מתמקדת בפנים שלה היה לה סיכוי יותר טוב...). בכל מקרה האירווזיון איבד מיוקרתו, השיקולים הנוגעים לחברה הישראלית וערכיה חשובים יותר בבחירת המועמד המתאים.

אונגי2

New member
ככה...

קודם כל, מה שאמרת לגבי מארינה זה מגוחך, היא יודעת לזוז טוב מאוד על במה ולעשות "שואו"... לגבי הסגנון, אכן מיושן, אבל הרבה יותר מתקבל באירופה מאשר פה בארץ. חוץ מזה, שזה אירוויזיון, אז כל מי שישלח יצטרך קצת להתאים את עצמו לסוגי השירים שיש באירוויזיון. הרי גם שירי מימון לא שרה בדיוק שיר פופ כמו שהיא בדרך כלל שרה. ולגבי המשפט האחרון שלך - זה נכון שהאירוויזיון איבד מיוקרתו, אבל מה זה קשור בכלל? זה לא אומר שצריך עכשיו לבחור מתמודדים לפי קריטריונים שהם בכלל לא רלבנטיים (כמו שירות בצה"ל, למשל).

liri7

New member
מציעה לך להשוות את התנועה של אליסה על הבמה

לתנועה של מרינה. אליסה זזה בחינניות לעומתה מרינה מסורבלת.

talytal

New member
כן, ואת שיא האובייקטיביות

כאילו ש-95% מההודעות שלך כאן לא מכוונות באופן ישיר נגד מארינה. את חושבת שהיא מסורבלת? אני חושבת שהביצוע שלה בגמר עם מיומנה היה מופת לווירטואוזיות וחינניות.

liri7

New member
מציעה לך לקרוא את הודעותי מתחילת העונה

ותראי שאת טועה. אם אני לא טועה את הסתייגת ממרינה בתחילת העונה. הודעות רבות שלי נכתבו נגד ההשתמטות וכמעריצת ז'קו זה הרגיז אותך ונדמה לי שזה מה שמחבר אותך אל מעריצי מרינה. לגבי הביצוע בגמר, אמרה למרינה מראיינת בטלוויזיה שהיא נראתה כמי ששתתה משהו לפני הביצוע... ואני מצטרפת לדעתה.

אונגי2

New member
אליסה רגילה לזוז יותר

אבל זה לא אומר כלום. אני אישית אוהב יותר את אליסה, אבל מה שאמרת לא כ"כ נכון בעיניי. מארינה הוכיחה בביצוע של "מערבה מכאן" שהיא יכולה להיות מאוד וירטואוזית וחיננית. ובניגוד לבועז, גם כשהיא עומדת במקום היא זזה מספיק עם הגוף, וכשמסתכלים על זה רואים שהיא באמת מופיעה, ולא רק שרה.

liri7

New member
בכל הקשור לשפת הגוף

היא בודאי יותר אקספרסיבית מבועז והיא ניראת בסדר כל עוד התנועות שלה מתונות אבל כשהיא מנסה לרקוד לדעתי זה נראה על הפנים. ממש לא לאירווזיון שם מופיעות חתיכות קלות תנועה. אם היא הייתה נשלחת לאירווזיון לדעתי היה צריך להושיב אותה.

אונגי2

New member
אמממ

הריקוד בגמר גם לדעתי היה זוועה, וחבל שנתנו למארינה לעשות את זה. מצד שני, גם שירי מימון לא בדיוק רקדה באירוויזיון, אלא זזה פה ושם. וזה עדיין היה נראה מדהים. חוץ מזה, ראית מי זכתה באירוויזיון האחרון?! מישהי שנורא קשה לחבר אותה להגדרה "חתיכה קלת תנועה".

liri7

New member
מסכימה, ההופעה של שירי מימון

באירוויזיון הייתה מדהימה. הבחורה עשתה את הדברים הנכונים מכל בחינה, מבחירת השמלה ועד הביצוע של השיר. את האירוויזיון האחרון לא ראיתי. טוב לדעת שהזוכה לא הייתה מסוג החתיכות הקלילות. השאלה למה היא זכתה ? היא באמת הייתה יותר טובה מכל האחרים או באה ממדינה שאוטומטית כל שכנותיה מצביעות לה ולכן מספיק שיר חביב על מנת לצבור עוד קצת נקודות ולזכות ?

למעלה