לגבי הרומה
זה צבעוני ואקזוטי אז התקשורת מתענינת האמת היא שהרומנים מיצאים את הבעיה הזו למדינות אירופה השונות נדמה לי שתנאי ההצטרפות היה גם טיפול נאות בהם ולא לשלח אותם למדינות אחרות.
הענין הוא כזה, לפני הרבה שנים באמת יכולת להגיע בלי כלום למקום מסוים ולהצליח לעמוד על הרגליים לאחר זמן מה גם שרותי הרוחה היו פחות פיקים היום זה ממש לא המצב, אתה חיב שיהיו לך הרבה מזומנים עד שתסתדר חיב שיהיה לך איזה מקצוע יחודי ביד היום בכל העולם יש תחרות עצומה על כל ג'וב וככל שיותר תתמקצע ככה יגדלו סיכויך לבלוט וכמובן גם ניסיון , אי אפשר סתם לנחות במקום מסוים כי אתה יכול להציע את עצמך בלי ידיעת השפה בלי מקצוע ביד ובלי מזומנים שיסדרו אותך עד שתעמוד על הרגליים כמה חודשים טובים אתה לא יכול לפנות גם לשרותי הרווחה עד שלא עבדת תקופה מסוימת קצבאות ילדים זה חלק מתשלומי מסים למה באמת שיתנו אותם לרומה אם הם לא עבדו יום אחד אפילו בגרמניה, אני באופן אישי לא חושבת שגרמניה צריכה לתת לכל וואחד להתישב אצלה רק בגלל העבר .
בנוסף שרותי הרוחה הוקמו כדי באמת לעזור למי שצריך לא למי שמראש בא לא מוכן ונופל עליהם .
אני אתן לך דוגמא קטנה בשכונה מסוימת בבנין מסוים ובדירה מסוימת היו רשומים 75 בני משפחה שונים לקבלת קצבאות ילדים אני לא אגיד מאיזה עדה..אלו הדברים שמביאים להקשחת הזכות לשרותי רוחה. ואני אפילו לא אתחיל מזה שהם לא מוכנים להקים את עץ האשוח אצלם בכיכר כי זה פוגע בהם מבחינה דתית חחח