למי שבתנועת נוער ויוצא לפולין

Mooa-Numi

New member
למי שבתנועת נוער ויוצא לפולין

הסדנאות יוצאות על התאריך של הרפסודיה. הבנתי שזה של כל התנועות, בערך, אפילו שבני המושבים זה גם בי, לא? בכל מקרה, זה אחד הדברים שאני (ספציפית אני, ועוד כמה מהקבוצה שלי, אני לא יכולה להגיד על אחרים) מאוד מחכה להם, כי זה אירוע נורא חשוב של הגרעין והכל, ואני יודעת שלעוד אנשים זה עבר בראש. יש סיכוי שאולי אם נעשה עצומה כלשהי, של כל האנשים שבבני המושבים והנוע"ל יחתמו עליה, נוכל להעביר את הארבעה ימים האלו? זה יוצא על 21-24. זה נוגע למישהו? הייתי מאוד שמחה לדעת שכן, ואם תוכלו להפיץ את זה לאנשים שבתנועה כלשהי. (זה גם של הצופים במקרה?)

YaLdoNet 4 EveR

New member
הרפסודיה.

יש שתיים אחת משותפת לנוע"ל ולחטב"ם ואחת של הצופים לבד ואממ... נראה לי שהשאיפות שלך קצת בשמיים להחתים את כל האנשים מחטב"ם? זה צריך להיות מעניין אפילו להחתים אותנו על אישורים קשה.. העניין הוא כזה אם את רוצה לצאת לרפסודיה וזה יוצא לך על הסדנאות - תדברי עם עינת יאירי (ולא נראה לי שהיא תדרוש ממך לשנות את התאריכים של הרפסודיה)

Mooa-Numi

New member
דיברתי

היא אמרה שאין מה לעשות, אבל אני חושבת שאם אני כן אעשה עצומה כלשהי, ובאמת הרבה אנשים יחתמו על זה (כמה אנשים יש בבני המושבים בשכבה? כי אנחנו 4 בערך, אבל עם אופי טוב), אז כן תהיה התחשבות, כי זה.. הרבה אנשים ועוד 4? ותסמכי עלי, אני אוכל.

YaLdoNet 4 EveR

New member
מה אין מה לעשות..

הסדנאות האלה עולות לי על העצבים הם מתנהגים כאילו זכינו בפרס הכי נכסף בעולם.. פולין. אלוהים ישמור, אם אני אפסיד סדנא אחת יתמוטט העולם?! שיחפשו, ואם זה נפל על טיול של התנועה זאת לגמרי בעיה שלהם. אני אומרת שפשוט תצאי לזה. אסור להם בכלל לזרוק את זה עלייך..

מה אתן רוצות?

נתנו לכם את תאריכי הסדנה חודשים לפני,מאיה יכולת להתכונן נפשית מספיק זמן לפספוס הרפסודיה. עצומה? אין לך סיכוי,גם אם יחתמו 30 איש (שזה גובל במקסימום האפשרי אגב) את חושבת שישנו תוכניות של מאות אנשים בגללם ובגלל טיול מזדיין? כולם נדפקים,אין מה לעשות.

Mooa-Numi

New member
האמת ידעתי את זה מההתחלה

בהתחלה הסדנאותה יו אמורות להיות כמה פעמים בשבוע, ואז זה היה יוצר בסדר, אחרי זה צמצמו אותם לדבר רצוף, ומאז ששמעתי אני בשיחות עם יאירי לגבי זה, כי זה לא היה אמור להיות רצוף וזה מבאס.

id0a

New member
תגיד, אפשר לעשן דרך שלדה של

אופניים ? זה אחד הדברים המטופשים לשאול...:]

Tree Hugger

New member
מיכל...

חח את חושבת בגדול "בואו נעשה עצומה" :> נפגין! אהההההה אני חושבת שיותרו לך ספציפית דווקא אם זה יהיה מקרה "אישי" ולא משו שהרבה אנשים מעונינים לתפוס עליו טרמפ.. אחרי הכל, עברת כבר סדנאות מטעם הנוע"ל לא? :]

Mooa-Numi

New member
כן,

אבל אמרתי, זה לא מעניין את גברת יאירי. מי שמפספס יום סדנא, לא משנה מה- לא יוצא לפולין. וגם ככה אני לא יודעת אם אני רוצה לצאת, וזה במאס.

Tree Hugger

New member
ואללה..

לפספס? מה אנשים בטוח יפספסו.. זה גם ככה לא אנושי. או שתעבדי בשיטה שלהם ותמציאי סיבה שתהיה מספיק טובה ל"שחרור" או שתסבירי לעינת שהיא צרכה ללכת לקראתך והיא תפסיד גברת מאוד נחמדה אם היא מציבה את התנאי הזה! לא כדאי לך לוותר על אחד משני הדברים,לא נראה לי שעינת תעיף אותך ...............

YaLdoNet 4 EveR

New member
ואם היא תאיים להעיף אותך

אז יהיה הרגע הנכון להחתים עצומה כי הם קצת לחוצים מדי על הסדנאות האלה

YaLdoNet 4 EveR

New member
פסדר אבל תהיה רציני..

עונש הולם להפסדת סדנה אחת יהיה להכין עבודה על גטו קרקוב נניח. או להכין הפעלה לפולין. אי יציאה למסע? מה חינוכי בזה? איפה הלמידה? עונש טוב הוא עונש שלומדים ממנו.

למעלה