למי שבקשר איתה...

mini shaham

New member
למי שבקשר איתה...

feeler נסעה.. עכשיו 10 וחצי, וכנראה שממש ברגעים אלה היא ממריאה :) קמתי באיזה 6 בבוקר ונסעתי לנתב"ג עם אגד כדי להפרד ממנה, היה עצוב אבל מהיר.. אני מאמין שתוך שבועיים-שלושה היא כבר תתמקם לה בארצות הברית ואז היא תוכל שוב לבוא ולדבר פה :)

justnoa

New member
אממ שאלה קטנה מאוד בבקשה

מה הקשר מטוס אדום? לא כל כך טוב?

בבקשה לכתבה במלואה

מטוס אל על נחת בשלום יום חמישי, 24 ביולי 2003, 14:26 מאת: מערכת וואלה! המטוס לאחר הנחיתה (צילום: ערוץ 2)המטוס ועליו 520 נוסעים היה בדרכו לניו יורק וחזר לתל אביב עקב תקלה הידראולית; 50 אמבולנסים ו-16 צוותי כיבוי אש וחירום הוזנקו למקום בשדה התעופה בן גוריון נחת לפני זמן קצר בשלום מטוס חברת אל על ובו 520 נוסעים. מוקדם יותר הוכרז מצב חירום בשדה התעופה לקראת נחיתת חירום של המטוס. למקום הוזנקו 50 אמבולנסים ו-16 צוותי כיבוי אש וחירום. במטוס, שיצא בטיסה מספר 031 שיצאה מתל אביב לניו יורק, אירעה תקלה במערכות ההידראוליות. הטייס קיבל אישור לחזור לנחיתה בנתב"ג, חג כ-30 דקות מעל הים ורוקן את מיכלי הדלק של המטוס. שר התחבורה, אביגדור ליברמן, מינה צוות חקירה בראשות חוקר התאונות הראשי של המשרד, יצחק רז, לבדיקת נסיבות התקלה. ----------------------------------------------------------------- מטוס אדום=מצב חירום

justnoa

New member
זה נשמע כמו

שם שמישהו ששכח איך אומרים המפץ הגדול עזבו.... עלה לי הטוסט לראש אז לא הבנתי.... זו הטיסה שלה או מה?

חחח זאת הייתה הטיסה שלי!!!

בדיוק עכשיו כתבתי על זה. אבל היינו מעל הים יותר מחצי שעה, או שזה סתם היה נדמה לי. לא משנה, היה מפחיד.

היית על הטיסה הזאת?

תאמת זה אותו מסלול שאני צריך לעשות ב13.8 לילה או 2 ליללות אני יושן אצל בן דוד שלי בניו יורק ומשם אני טס לאחותי לסיאטל העיקר שאת בסדר ושמרי על עצמךותהיי בקשר

למעלה