למי שאוהב לקרוא

Prophet

New member
למי שאוהב לקרוא

יש אתר על רמה: <a href= "http://www.dbzz.2ya.com"> מקווה שיצא לי לינק טוב בכל מקרה המנהל של האתר כתב סדרה dbxg סדרה מעניינת אני ממליץ בינתיים יש משהו כמו 10 פרקים הבעיה היחידה היא שלא מעדכנים הרבה את האתר Prophet נ.ב מישהו משחק בדמו של יו טי 2003 ?? unreal tournament 2003 אם כן מה הניק שלו ?

Son Gohan

New member
היי Prophet......

מה הקטע עם התמונה של טראנקס בכל הודעה שלך? לא שיש לי בעייה עם זה ואני בטוח שלגוגל גירל בכלל אין בעייה עם זה
אבל למה? .?.

Goggle Girl

New member
מה?!?!?!?! אני חפה מפשע!!!

ואני גם שאלתי את זה
ועזוב. תמונות טראנקס? יש לי טובות יותר. הרבה יותר. הרבה הרבה יותר. הרבה הרבה הרבה... *נמסה לשלולית של חומר ורדרד על הריצפה. חומר ורדרד מאושר מאוד* טראנקס: --;;; *בא עם מגב ואוסף אותי בדלי*

king kazabubu

New member
טראנקס!!!

מה אתה עושה שם?!? אתה אמור לעזור להורים שלך עם הקניות היום!!! אתה שוב מתחמק ממטלות הבית?!

Goggle Girl

New member
תגובת המערכת

טראנקס: מה מה מה מה רוצים ממני?! כולה באתי לנגב שלולית חשודה! אני עוזר! אני תורם! אני כולה פרי הדמיון של צ´יבי מטורפת, אתם גם רוצים שאני אעשה חלונות?!?!?! אז >פיפ< אתכם! ו>פיפ< על כולכם! ו >פייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייפ< *שפתיים נעות במהירות, רק הפיפ נשמע* גוטן: *גורר אותו לחדר החלמה* הוא לא לקח את התרופות שלו שוב. טראנקס: >פיפ< תרופות!

king kazabubu

New member
טראנקס! איך אתה מדבר??

ממי למדת את הזה?? איזה שפה מלוכלכת... מה קרה לטראנקס הנחמד שכולנו מכירים?

Goggle Girl

New member
טראנקס: >פיפ< ../images/Emo23.gif

טראנקס החמוד?!?!?! זה שהשתין על ברולי? שחשף לו את התחת? XD חמוד ממש, איזה ממי

roychu

New member
בושה וכלימה!

אתם לא אומרים את ברכת הסאיין סגול השיער לפני שאתם אומרים *כורע ברך ואומר את ברכת הסאיין סגול השיער*טראנקס?!

king kazabubu

New member
אני מכיר אותו אישית

וזה נמאס עליו שאני עושה את זה. אז הוא ביקש ממני להפסיק עם הרשמיות

Goggle Girl

New member
o_O הא?

הוא חי לי בתוך הראש, אז למה שאני אכרע ברך ואגיד את ברכת הסיין סגול השיער לפני שאני אומרת *כורעת ברך ואומרת את ברכת הסייאן סגול השיער* טראנקס?

roychu

New member
../images/Emo3.gif יש בזה משהו

אני ו*לא להגיד, לא להגיד*טראנקס סיאנים שונים מהאחרים הוא סגול שיער, אני אדום שיער ככה שאנחנו יכולים להיות חברים
מה האייסיקיו שלו? או של גוגל?

למעלה