למי שאהב את לירון

Klayhamn

New member
למי שאהב את לירון

בדף הפייסבוק של התוכנית מישהו כתב את הדברים שהיא אמרה בוידאו צ'אט אחרי ההדחה (קחו את זה בעירבון מוגבל כי זה סתם איזה מישהו אקראי ציטט): לירון בוידאו צ'ט : אתי תזכה במיליון העם אוהב שכונה.. איתן שכנתוז ופתאום אתי אומרת לו מה לעשות..הוא מקשיב לה יותר מדי כולם מפחדים ממנה הבנים והבנות ...אני לא פחדתי ממנה אני לא אתי והיא לא אני..אני מאחלת להרק טוב בריאות הנפש קודם כל אבל אני עו...ד אגרום לה להתנצל בפניי..זה יוסיף לה המון...דניאל היא מספר אחת אמיתית היא היחידה שבאה למצוא אהבה !!! היא לא ילדה כל הבנות בבית טועות לגביה...היא סקסית..איתן בעניין שלה לגמריי..יש מחנות בבית שנוצרו כבר ביום השני לירון : יוני כמו כוסית סכסכנית בבית הוא לא גבר אתי מעוניינת בו..אתי עושה את רוב התוכנית...לגבי ליז ? לא מעניינת בגלל שהיא הרגישה חלשה היא פנתה לצד החזק בבית עובדה שהיא רבה עם כולם עם אתי עם דניאל איתי זה אומר עליה משהו....ענת ??? כזאת מתוקה ושברירית לא תשרוד שמה כי היא נורא בהלם נורא לא חושפת את הסיפור האישי שלה. היה לי חשוב לפקוח עליה עין נורא דאגתי לה..אמרתי מהתחלה שאני לא האמא של הבית...ולינוי שכל כך בכתה על הרצפה ...זה ממש לא יפה וחשפה אותי זה נורא קשה שהיא לוקחת את הסיפור שלי והופכת את זה למה שהיא רוצה..

Klayhamn

New member
ואו זה ממש מרתק

איזה כיף לשמוע את לירון סוף סוף בלי שאתי צורחת ברקע

noaxxx

New member
האמת שהיא לא פיספסה בכלום, היה נחמד להקשיב לה

mmeny

New member
יפה מאוד

לירון נשמעת טיפוס מאוד חיובי,טוב לב ואמיתי. חבל שהמשפט "אבל בחרתי שלא להתעמת איתה" חוזר כמה פעמים בוידאו ועל זה נאמר כבר "אם אתה רוצה שלום,התכונן למלחמה"

mmeny

New member
פתגם ידוע,רומסים את החלש עם החזק עושים שלום

אז כולם ב"שלום" עם אתי

למעלה