למי קר?

Trinity 8 P

New member
למי קר?

אני אתחיל: לי!! (קצת אירוני שבין חבורת הקנדים/נורבגים/ואלה בניו אינגלנד אני בקליפורניה החמימה (עאלק) פותחת שירשור כזה.

לפעמים קר

לי קר לפעמים בלילה(ערב) ליד הים ואיי ממש קר שם ואגב אני מאוסטרליה החחמימה ומזה שירשור??? יענו שרשררת?י

M i k a M o o

New member
גמאני בקליפורניה../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo113.gif

ואני קפואהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

psytherpy

New member
לי די קר אני מגרמניה

יום אחד רכבתי על האופנועה שלי והתחיל לרדת שלג תוך כדי שאני על האופנועה ניגנבתי

ציקהלה

New member
היום היה ערפל אבל לא היה

קר אבל אני סובל מקור יש לי בעיות עם טמפרטורות קייצוניות

קרררר פההההה

זאת אומרת, לא בדיוק איפה שאני גרה, רק בבוקר יש קרח על הדשא מתחת לבית שלי, אבל לא יורד גשם כל יום או משהו כזה =/ פשוט נורא קררררר ובערך שעה נסיעה מפה, אולי אפילו פחות, יש הרים מלאים שלגגגגגגגג. הלכתי היום עם המשפחה להרים שם, וזה כל כך יפה!! ולא חתכו שם את העצים או משהו, אז כל העצים מכוסים בשלג (מתאים לחג המולד...), וזה ממש יפה!!

Y 9

New member
חח נכון

ממש ממש קר בבוקר ויש קרח על המכוניות ועל הדשא ב-NAVACERRADA (דוד שלי גר שם) יש מלאאאא שלג זה כל כך יפה!!

ציקהלה

New member
וואי אני זוכר שליפני כמה ימים היה

כך קר שהאוטו המסרח שלי עשה לי בעיות בהתנעה... אבל אני לא מבין טקסס עכשיו זה חום אימים....

b i n g l e

New member
לא קר מספיק

ירד שלג היום לא היה מספיק קר והוא נמס בא לי לבכות...

אלו Z

New member
אה...

מזג האוויר בצפון אנגליה דיי מעצבן קפוא פה רצח וכמעת כל יום יש קרח על המכונית, אבל אין שום גשם ושום שלג בע

d a p h i

New member
לי קר...

ופה ירד שלג, ובבי"ח עשו פשלה עם הרגל שלי.. ביום ראשון נפלתי באימון כדורסל, והרגשתי טוב, אז מיד אח"כ המשכתי למסיבה של חברה. הכל היה סבבה (חוץ מהתנפחות של הרגל, מוכר..) ואז, ברגע האחרון, בטימטום גדול, עליתי ישר למדרגה השניה ובגלל הקרח החלקתי וסובבתי את הרגל פנימה (אאוץ'). מיון וכל החרטה, צילום, והרופא אמר- נקע עם נזק קטן לרצועה, חבישה אלסטית והבייתה. אתמול אחרה"צ מגיע טלפון: "is Mrs.b home? no? is Daphi home?" me:"yes, " "we had a mistake, and you have a small fractore" כמה מרגיז זה
ועכשיו יורד גשם ושלג בחוץ והכל קפוא וזה יהיה סיוט עם קביים
אוף, וכנראה שגם לא נגיע לניו-יורק למשפחה בסופ"ש בגלל זה.... אוף
daphi

babygurl914

New member
לי!!!

אני נקנדה אז עזוב לי תמיד קר פו! אצלינו לפני יומיים היה 10- בצלסיוס!!! בבבבבבבבררררררררררררררררר

rushu

New member
אצלנו

באטלנטה כמעט כל יום יש שכבה לבנה של קרח על הדשא והמכוניות אבל אין פה שלג. אנשים שפה כבר שלוש שנים אמרו לי שהיה שלג רק פעמיים במשך השלוש שנים וזה אף פעם לאנשאר יותר מיומיים על הקרקע. אוף! אם כל כך קר פה כל הזמן אז למה אין שלג? אני רוצה שלג

למעלה