אז תעשה לי קבוצת תמיכה כשאני אקח את סטטיסטיקה כדי שאני לא אתאבד בדרך
פ פלפל חריףף New member 17/12/07 #50 תראי מה קרה לפורום בגלל שאלת "למי קר"!!! פעם הבאה תחשבי לפני שאת פותחת שרשור
ש ש חף New member 17/12/07 #53 פלפלון לפני כל שרשור שנפתח בפורום אני חושבת פעמיים למה נראה לך אני לא נרדמת בלילות?
פ פלפל חריףף New member 17/12/07 #54 את מנהלת לא ראויה....האם ראוייייי../images/Emo35.gif עכשיו אני באמת אנסה לישון....לילה טוב.
ש ש חף New member 17/12/07 #38 מה קורה פה?? כמה חברים חדשים איזה כיף!!! <אתה יכול להזמין אותי לקפה קר על בסיס אספרסו,בלי קרח וחלב בצד ושיהיה גרנדה גרנדה>
מה קורה פה?? כמה חברים חדשים איזה כיף!!! <אתה יכול להזמין אותי לקפה קר על בסיס אספרסו,בלי קרח וחלב בצד ושיהיה גרנדה גרנדה>
ש ש חף New member 17/12/07 #51 מה אתה מתערב? מיצ שאל,אני עניתי. <יאללה חברים אני סוגרת את הדלת של המשרד,עד מחר בבוקר>
נ נרקי New member 17/12/07 #58 מיצ../images/Emo12.gif אתה מוכר לי אחושקשוקי!!! גלשת פעם בבלוג טי וי? אני הייתי פעם נרקיסיטית עד שהסתפרתי בניקנוק והנה אני נרקי
מיצ../images/Emo12.gif אתה מוכר לי אחושקשוקי!!! גלשת פעם בבלוג טי וי? אני הייתי פעם נרקיסיטית עד שהסתפרתי בניקנוק והנה אני נרקי
מ מיצ החתול New member 18/12/07 #59 יווווווווו יווווווווו אני בהלם אני המומההההה נרקיסטית יווווווווווו בטח שמכיר יוווווווווו הלב דופק אני מתרגש זהו התעלפתי
יווווווווו יווווווווו אני בהלם אני המומההההה נרקיסטית יווווווווווו בטח שמכיר יוווווווווו הלב דופק אני מתרגש זהו התעלפתי
נ נרקי New member 17/12/07 #57 אתמול היה קריררררר../images/Emo186.gif והיום יותר קריר ואני בכלל לא מהבירה ולא מהמקפיא.. אני סתם ממרכז הארץ
אתמול היה קריררררר../images/Emo186.gif והיום יותר קריר ואני בכלל לא מהבירה ולא מהמקפיא.. אני סתם ממרכז הארץ