למי קראת גמד???

kedeman

New member
למי קראת גמד???../images/Emo150.gif

משחק הגימודים ממשיך להתרחש ולקרום עור וגידים אצלי נרשמו האנשים הבאים: גילי (גילי מעמק חפר), סתו (just stav), טלי (taltoolit), רותם (s h e e p i t), ניצן (fresh mishmesh), ניצן (תצ1), ליאור (לולי השולטת), גל (RMXXX), יער (פןלי), סלעית (s a l i t), עדי (ויינר הקטנה), רנה (rinani), מורוש (THE sky angel), נעמה/נוני (אור הנצח), קשת (קשתונה), אלה (go golan go), עומר (מ ו ר ע ל), שירן (שירן בן דאב), זהר (זורקה) יש מישהו שפספסתי??? יש מישהו שרשום פה ולא מעוניין בזה? תזכרו שאי אפשר להיכנס למשחק באמצע!!!

kedeman

New member
שום דבר אישי!!!

רשמתי! את רואה ידעתי שאני אפספס מישהו!!! :)

THE sky angel

New member
שי ..!

אתה רוצה שאני אחליף אותך במשחק?? אם אתה רוצה לשחק??? אין לי בעיה באמת שלא!

kedeman

New member
אני בסדר אל תדאגי :)

שכחתי לומר שכולם מגמדים את חן ושולחים לה מכתבים!!! :) (בתנאי שחן תגמד גם אותנו!!!!!) בנוסף מה דעתכם על לעשות את המפגש פורום בסוף של המשחק? האפשרויות למפגש פורום הן ב-31.10-1.11 שזה עוד שבוע (וזה אומר שמחר מתחילים את המשחק) והאופציה השניה היא לקחת עוד שבוע (בלי לחץ) לעשות את המשחק שבועיים והשמפגש יהיה שבוע אחרי יחיד וחברה 14-15.11 ואז נתחיל את המשחק כמובן שבוע הבא אני לא רוצה להחליט ככה סתם, אז זה תלוי בכם!

go golan go

New member
מה?

היום ראיתי בטלוויזיה שהעצרת ב-1.11, חוצמזה, איך היא יכולה להיות ב- 8.7???? זה עוד יובלות

kedeman

New member
אלה צודקת

למרות שבלוח שנה של התנועה כתוב שהעצרת היא ב-8.11 בדקתי והוא ב-1.11 וזה לא הגיוני כי היום זיכרון הוא ב-6.11 למי שהסתבך... יש מתוך האתר של מרכז רבין: "יום הזיכרון יחול ביום חמישי, י"א בחשוון תשס"ד (הוקדם מיום שישי), 6 בנובמבר 2003 מוצאי שבת, 1 בנובמבר בשעה 20:00 - עצרת הזיכרון המרכזית, כיכר רבין, תל אביב" למרות שזה לא סותר מפגש פורום... אפשר אפליו לנסוע ביחד.... אבל מה שכן סותר זה שעומר בטיול שנתי אז לא נעשה לא את זה על הטיול

מ ו ר ע ל

New member
המפגש הראשון יצא לי על פולין

לכן כפיצוי לא משנה מה קורה המפגש הזה חייב להיות שנוח לי!

fresh mishmesh

New member
אני לא ממש מבינה את ההיגיון שלך

כי גם אני לא יכולתי להגיע למפגש הראשון והיו עוד אנשים כאלה בור שכל אחד ירצה שזה יהיה מתי שנוח לו, אבל חייבים להתפשר איפשהו

מ ו ר ע ל

New member
זה היה בצחוק זה הכל...!

מה את בנימה רצינית כזאת... ברור שלא משנה מה קורה זה יהיה חייב להתאים לי נשתדל להגיע לפשרה

fresh mishmesh

New member
אני בנימה רצינית כזאת

כי בזמן האחרון קשה לי להבין אם אתה צוחק או רציני, מתכוון למה שאתה אומר או סתם זורק שטויות באוויר...

יאאאאאאא איזה כיף לי!!!!!

הכתובת שלי לכל מי שמעוניין נמצאת אצל אחותי הקטנה.... והאמת שגם אצל עוד אנשים....

fresh mishmesh

New member
בעיה קטנה...

הסוף שבוע של ה-14-15 הוא הסוף שבוע שלפני הטיול השנתי וסמינר י"ב (אם אני אצא אליו), כך שזה לא להיות בבית שבוע שלם... אין לי אפשרות כזאת וגם שבוע הבא די תקוע מבחינתי, כי ביום שישי יש לי יום מרוכז במתמטיקה ובשבת אני אולי נוסעת לבקר אורח מדנמרק שיהיה פה באחד המושבים... אבל גם ככה אני תמיד לא יכולה להגיע למפגשים וכל אלה... *מעצבן* מקסימום אני לא אגיע, וחבילה בדואר מובטחת לענק שלי...

נראה לי שזה בסדר בתאריך הזה....

אלא אם כן עושים אצלינו משהו נראה מפגש משפתחתי... בעעע דודים מארגנטינה באים.. לא נורא.. נראה לי שאני אוכל להבריז.. אבל רגע.. מה קובעים..?? אצל אחותי בגרעין?? מי בכלל בא?? נראה לי שגם לזה צריך לעשות רשימה...

מ ו ר ע ל

New member
אני רשום, אבל...

כמו שנאמר בשבוע הקרוב אני בטיול שנתי ככה שאם תרצו להתחיל איני אוכל להשתתף. אז אם תדחו את ההתחלה קצת זה יהיה נחמד...

kedeman

New member
הוספתי

קראת את השרשור למטה??? אני חושב שמוסבר שם מספיק טוב בכל אופן... משחק גמד ענק מכיר? אותו רעיון אבל באינטרנט אתה מקבל ענק (שאני אגריל) מתוך כל המשתתפים במשחק במשך הזמן שבו המשחק יהיה אתה צריך לגמד אותו לשלוח לו אימיילים נחמדים, להשאיר לו הודעות בפורום, לשים תמונה מגניבה על הפורום ולהקדים לו, אפשר להשאיר הודעות של "בוקר טוב" וכל מני כאלה כמובן שאת כל זה אתה צריך לעשות בלי שהוא ידע שזה אתה וכשהמשחק נגמר כל אחד מגלה מי היה הגמד שלו הרעיון שלי היה שנסיים את המשחק במפגש פורום ואז כל גמד יפגוש את הענק שלו פרוט יותר רציני - בשרשור גמד/ענק למטה

למעלה