למי פה יש פוטו?

AGENT SHESH

New member
לא צריך...

יש תמונות באייפוד לאנג': http://gallery.ipodlounge.com/ipod/thumbnails.php?album=15 http://gallery.ipodlounge.com/ipod/thumbnails.php?album=16

TheRealDeal

New member
לא ממש עוזר..

הוא ביקש תמונות שלו בכף יד או ליד משהו שייתן מושג לגבי הגודל שלו

benler

New member
בערב אני אעלה תמונות

בכל מקרה, אתה יכול להציץ במפרטים (באתר של Apple) - קח בחשבון שהוא יותר עבה מהדור הרביעי הרגיל (בפרט כשהוא בתוך נרתיק הסיליקון שלו), אבל זה לא מגיע למימדים המהווים בעיה - לעיתים אני מסתובב איתו בכיס של חולצה והוא יושב שם בצורה סבירה. כאמור, בערב אני אשים כמה תמונות. בן

GoatGuy

New member
היה לי דור רביעי 20 ג'יגה שהיה דקיק

אני מניח שהוא יהיה הרבה יותר עבה, אבל אני מכיר את אפל ואני לא מצפה פתאום לבלטה עצומה - אני יכול להניח שזה יהיה קצת יותר דק מהדור הראשון. לקחתי בחשבון את המידות כשקניתי, זה לא מפריע לי - העיקר שזה הכי חדש והכי מגניב.
בקיצור, מה שאני רוצה זה הרבה תמונות - ליד טלפון סלולארי, הרבה תמונות מהצד, בכף היד, ליד דברים כמו מטבע של 10 שקל וכו'.

benler

New member
בערב אני אעלה תמונות

בכל מקרה, אתה יכול להציץ במפרטים (באתר של Apple) - קח בחשבון שהוא יותר עבה מהדור הרביעי הרגיל (בפרט כשהוא בתוך נרתיק הסיליקון שלו), אבל זה לא מגיע למימדים המהווים בעיה - לעיתים אני מסתובב איתו בכיס של חולצה והוא יושב שם בצורה סבירה. כאמור, בערב אני אשים כמה תמונות. בן

B E N 14

New member
לגביי מטען רגיל, לא USB..

יש מטען רגיל (לחשמל) גם בחבילה של הפוטו 30GB או רק בחבילה של ה- 40GB?

TheRealDeal

New member
באייפוד פוטו 30 ו60 ג'יגה החדשים

יש רק מטען לחשמל דרך USB (כמו FIREWIRE רק שהחיבור USB מתחבר אליו, כמו המטען של האייפוד שאפל). בקשר לגודל של הפוטו... נראה לי שרק העובי שונה מעט, כי יש בו הארד דיסק עם 2 פלטות (או מה שזה לא יהיה, LINKTREE יודע, הוא רשם פה לא מזמן) של 20GB, בגלל זה גם ה30GB יהיה יותר דק, כי זה רק הארד דיסק עם פלטה אחת 1.8".

GoatGuy

New member
החבילות של הפוטו דור 2 ממש צומצמו

במקום חבילה שכוללת נרתיק, פאוצ' כזה נחמד לתיק, תחנת עגינה "פוטו" מגניבה, כבל AV לטלוויזיה, ומטען לחשמל (שמתחבר לחשמל מצד אחד, ומהצד השני מתחבר אליו כבל הפיירוייר של האייפוד) - הפוטו החדשים מגיעים רק עם כבל פיירוייר וUSB והטעינה מתבצעת באמצעות חיבור למחשב (פיירוייר ויואסבי 2 הם חיבורים שמסוגלים גם לחלוק מידע וגם מתח חשמלי.), דבר שאפשרי גם בפוטו הקודמים - רק שאז גם הייתה לך האפשרות לטעון ישירות לחשמל, כשאתה לא ליד מחשב. זה דבר קריטי לדעתי - ואחת הסיבות שלקחתי 40 ג'יגה ולא 30 ג'יגה - כי אם אתה טס לחו"ל, או לטיול, או חופשה, או בבסיס, או לא משנה איפה - ואתה שם יותר מיום אחד ורוצה לטעון את האייפוד, אתה פשוט לא יכול כי בדר"כ במקומות הללו אין מחשב שמחכה שתחבר אליו את האייפוד שלך ל5 שעות סתם ככה.

B E N 14

New member
אם זה ככה אז אני אזמין את ה-40GB

כי זה באמת לא שווה בלי מטען לחשמל, וזה גם עוד 10 ג'יגה וסה"כ צריך להוסיף 10$. היום אני מזמין!!

GoatGuy

New member
חכה שבוע.

אני במקומך הייתי מחכה שבוע נוסף. כי רק עוד שבוע אני אוכל לומר לך אם החבילה הגיעה כמו שצריך, כמה זמן לקח לה, האם זה הגיע עד הדלת, האם נאלצתי לשלם מכס, כמה מכס נאלצתי לשלם, האם כל האביזרים תקינים, האם המכשיר עצמו תקין, האם הם שולחים קבלה תקינה וכו'. אם אתה רוצה להזמין היום - כל דבר שאני אדפק ממנו תדפק ממנו גם אתה. אם תחכה שבוע-שבוע וחצי, תהיה חכם הרבה יותר - ותדע אם בכלל כדאי להזמין.

B E N 14

New member
אני לא יודע אם אני אחזיק מעמד עד אז

אבל אני מניח שיש הגיון בדבריו ולכן, לצערי (ולטובתי), אני אחכה... אני רק מקווה שלא ייגמר להם המלאי עד אז. תודיע לי אז מה קורה עם ההזמנה שלך.

TheRealDeal

New member
האייפוד פוטו החדש מגיע עם מטען

לחשמל, אותו דבר כמו המטען היום שמתחבר מצד אחד לפיירוייר ומצד שני לDOCK CONNECTOR של האייפוד, רק שבחדש משתמשים בכבל USB, צד אחד USB מתחבר למטען וצד שני לדוק, זהו.

B E N 14

New member
אז קיצר, בפוטו 30GB ניתן להטעין גם.

ללא מחשב, רק עם שקע חשמל?

GoatGuy

New member
החבילות של הפוטו דור 2 ממש צומצמו

במקום חבילה שכוללת נרתיק, פאוצ' כזה נחמד לתיק, תחנת עגינה "פוטו" מגניבה, כבל AV לטלוויזיה, ומטען לחשמל (שמתחבר לחשמל מצד אחד, ומהצד השני מתחבר אליו כבל הפיירוייר של האייפוד) - הפוטו החדשים מגיעים רק עם כבל פיירוייר וUSB והטעינה מתבצעת באמצעות חיבור למחשב (פיירוייר ויואסבי 2 הם חיבורים שמסוגלים גם לחלוק מידע וגם מתח חשמלי.), דבר שאפשרי גם בפוטו הקודמים - רק שאז גם הייתה לך האפשרות לטעון ישירות לחשמל, כשאתה לא ליד מחשב. זה דבר קריטי לדעתי - ואחת הסיבות שלקחתי 40 ג'יגה ולא 30 ג'יגה - כי אם אתה טס לחו"ל, או לטיול, או חופשה, או בבסיס, או לא משנה איפה - ואתה שם יותר מיום אחד ורוצה לטעון את האייפוד, אתה פשוט לא יכול כי בדר"כ במקומות הללו אין מחשב שמחכה שתחבר אליו את האייפוד שלך ל5 שעות סתם ככה.

GoatGuy

New member
נצל"ש - ספרי אודיו.

הרעיון נשמע לי ממש נחמד, אבל אני לא רץ לשלם 21 דולר בלי לדעת אם זה בכלל יעיל לי. מישהו יוכל לשלוח לי את אחד הספרים שיש לו על המחשב למייל כדי שאוכל להאזין ולראות אם זה מעניין? GoatGuy AT Gmail.com תודה!

benler

New member
הנה התמונות

ה iPod Photo 40GB ביחיד עם: * מכשיר סלולארי נוקיה 6230 * מטבע 10 ש"ח * מטען מתאם מתקע אמריקאי לשקע ישראלי אם יש עוד שאלות - בבקשה, בן

למעלה